Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE MU

Katastrofa vatrenog: Bio je Dalićev prvi izbor, a sada proživljava teške trenutke!

Hrvatski nogometaši
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
29.03.2019.
u 17:35

Stvari su se za Lovru Kalinića drastično promijenile u samo nekoliko mjeseci...

Stvari su za Lovru Kalinića na početku godine izgledale sjajno. Bio je prvi vratar hrvatske reprezentacije i potpisao za Aston Villu, engleskog drugoligaša koji cilja na prvu ligu, gdje je došao kao pojačanje.

No, u samo nekoliko mjeseci sve se promijenilo. Kalinić je u sedam prvenstvenih utakmica za klub primio 12 golova i izgubio mjesto prvog vratara. Rezervni golman Jed Steer dobio je priliku koji je odlično iskoristio pa trener Aston Ville nema razloga ništa mijenjati.

No, tu nije stalo. Portugalski mediji pišu da je Aston Villa zainteresirana za francuskog vratara Quentina Beunardeaua iz Avesa, a njegovo bi dovođenje dodatno ugrozilo Kalinićev status.

Osim toga, Kalinić je stigao kao zamjena za ozlijeđenog Norvežanina Orjana Nylanda koji se oglasio na Instagramu i poručio da se od ozljede Ahilove tetive oporavlja brže nego što je planirano.

A svi problemi iz kluba vidjeli su se i na nastupu Kalinića za hrvatsku reprezentaciju. Na udaru kritika navijača našao se nakon slabijih reakcija u porazu od Mađarske (2:1). Zbog toga je jako upitno je li i dalje prvi hrvatski vratar ili će izbornik Zlatko Dalić priliku dati dinamovcu Dominiku Livakoviću.

>> Pogledajte Modrićevo upozorenje nakon poraza od Mađarske

Komentara 47

Avatar Chupacabra
Chupacabra
17:53 29.03.2019.

Dominik Livaković je 5 klasa iznad Kalinića.... Kalinić kao da je rukometni vratar..... Omjer obrana i primljenih golova mu je 50%....

BI
billynik
18:26 29.03.2019.

Svi shvaćaju da ne brani dobro samo ne Dalić i ovi bolesnici kojima je važno što je potekao iz Hajduka.

BI
billynik
18:29 29.03.2019.

Kalinić je trebao na klupu odmah nakon Španjolske kad je uspio primiti 6 golova iz 5 udaraca, nažalost Dalić ga zbog hajduka i ovih njegovih bolesnika kreditira na štetu reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije