Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SJAJNE POBJEDE

Karoglan o kontroverznoj zvijezdi utakmice: 'Nisam bio zadovoljan njime i to sam mu rekao'

Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/45
09.03.2024.
u 20:40

"Liga je puna teških utakmica. Moramo uvijek biti na nivou, danas smo u prvom poluvremenu bili takvi. Moramo produžiti ta dobra razdoblja, međutim to je proces. Neke stvari nam ne idu u prilog", rekao je trener Hajduka

U susretu 26. kola Hrvatske nogometne lige Hajduk je rutinski svladao Goricu rezultatom 3:0. Domaći gol prvi je pogodio Marko Livaja u 22. minuti. Zatim je Yassine Benrahou zabio u 31. minuti, a konačan je rezultat postavio Roksa Pukštas u 42. minuti. Hajduk je ovime ponovo došao na prvo mjesto s dva boda više od Rijeke. Kvarnerski klub u nedjelju igra protiv Osijeka i trebat će pobjedu ako namjeravaju zadržati vodeću poziciju. Nakon utakmice igru je komentirao trener Hajduka, Mislav Karoglan.

"Mislim da smo jako dobro ušli u prvo poluvrijeme. Ovo je bila utakmica s manje stresa. U drugom poluvremenu smo bili malo lošiji, ali sve u svemu ne želim biti prekritičan. Zadovoljan sam rezultatom", rekao je Karoglan pa posebno pohvalio jednog igrača:

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika

Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
1/45

"Krovinović već neko vrijeme igra odlično. On je nositelj Hajduka i tako treba nastaviti. Bez kvalitetnog veznog reda ne možemo ništa. O formi njega i Sigura ovisi mnogo toga. Momci moraju povući pogotovo sada kad nema Žapera. Tu smo dosta tanki, dok smo na nekim pozicijama preduboki, kao što su, recimo, krilne pozicije."

Benrahou, koji je danas upisao gol i asistenciju, prije nekoliko je dana s Instagram profila obrisao sve fotografije vezane uz Hajduk. Kratko je komentirao njega i Niku Sigura:

VEZANI ČLANCI:

"Benrahou je danas krenuo od prve minute i bio jako dobar. Nisam bio zadovoljan s njim i njegovim treningom. To sam mu kroz protekla dva tjedna i rekao. Igračima svaku akciju na treningu treba vikati: 'Start!'. Dobio je priliku, treba ovako nastaviti. Sigura ne bih želio previše hvaliti. To je jedan vrhunski talent i jedan specifičan karakter. Pred njim su velike stvari."

"Liga je puna teških utakmica. Moramo uvijek biti na nivou, danas smo u prvom poluvremenu bili takvi. Moramo produžiti ta dobra razdoblja, međutim to je proces. Neke stvari nam ne idu u prilog. Sinoć na treningu Laszlo je dobio udarac i danas nije mogao igrati", rekao je Karoglan pa zaključio:

"Igramo bolje vani nego kod kuće. Nismo izgubili utakmicu vani jako dugo, ne pričam samo o mom razdoblju na klupi. Tražimo određene razloge zašto nismo tako dobri i kući. Da znam koji su razlozi, rekao bih. Trebamo biti bolji i na treningu i u životu, onda ti se to vrati."

VIDEO 7 ključnih pitanja: Ovo je sve što trebate znati o predsjedničkim izborima u Dinamu

Komentara 1

MK
MKGRA
22:54 09.03.2024.

“Nakon sjajne igre”, pa golman im poklonio dva gola, Gorica igrala kao da im se Neda, u nekim utakmicama ginuli od borbe, čak i grubi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije