Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Karlović u dva seta izborio drugo kolo kvalifikacija

Ivo Karlović
Foto: Reuters/Pixsell
21.09.2020.
u 19:26

Za mjesto u završnom krugu kvalifikacijskog turnira Karlović će se boriti protiv 24-godišnjeg Francuza Benjamina Bonzija

Ivo Karlović (ATP - 130.) probio se u 2. kolo kvalifikacija za Roland Garros nakon što je u ponedjeljak svladao Amerikanca Noaha Rubina (ATP - 230.) sa 7:6 (1), 6:4 nakon jednog sata i 47 minuta igre.

Za 41-godišnjeg Zagrepčanina ovo je treći nastup u kvalifikacijama pariškog Grand Slam turnira, a prvi nakon 2003. godine.

Za mjesto u završnom krugu kvalifikacijskog turnira Karlović će se boriti protiv 24-godišnjeg Francuza Benjamina Bonzija (ATP - 224.) koji je sa 3:6, 6:4, 7:5 nadigrao Čeha Zdeneka Kolara (ATP - 224.). Taj će dvoboj biti odigran u srijedu.

Karlović je protiv Rubina nadoknadio rani break u prvom setu (2-1) te bio uvjerljiv u tie-breaku u kojem je Amerikancu prepustio samo jedan poen. U drugom setu je hrvatski tenisač došao do breaka u trećem gemu (2-1) i tu prednost zadržao.

U devetom gemu je propustio dvije meč-lopte na Rubinovom početnom udarcu, ali je gem poslije realizirao drugu priliku na svom servisu.

U utorak će na teren prva od dvije hrvatske predstavnice u kvalifikacijama Roland Garrosa, Vrbovčanka Jana Fett (WTA - 231.), koja za suparnicu ima Mađaricu Dalmu Galfi (WTA - 234.).

U srijedu će na teren Tereza Mrdeža (WTA - 242.), a za mjesto u drugom kolu će se boriti protiv Rumunjke Irine Marije Bare (WTA - 163.). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije