Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Karlović na Tsitsipasa, Martić protiv K. Bondarenko

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.05.2017.
u 21:07

Mečevi glavnog turnira u Roland Garrosu započinju u nedjelju, 28. svibnja, kad će na rasporedu biti po 16 pojedinačnih mečeva u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Hrvatska 26-godišnja tenisačica Petra Martić (WTA - 285.) koja je u petak svladala Belgijku Marynu Zanevsku sa 7-6 (3), 6-7 (2), 7-6 (5) i probila se u glavni ždrijeb Roland Garrosa, u 1. kolu glavnog turnira za suparnicu je dobila 30-godišnju Ukrajinku Katerynu Bondarenko (WTA - 92.), dok će Ivo Karlović igrati protiv 18-godišnjeg Grka Stefanosa Tsitsipasa (ATP - 202.).

Martić i Bondarenko se nikada nisu susretale na WTA turnirima. Našoj tenisačici je najbolji rezultat u Roland Garrosu osmina finala iz 2012. godine, dok je Bondarenko na Grand Slam turnirima najbolji rezultat ostvarila 2009. na US Openu, kad se domogla četvrtfinala.

Ždrijeb je Ivi Karloviću namijenio igrača iz kvalifikacija, a to će biti 19 godina mlađi Grk Stefanos Tsitsipas, koji je još u četvrtak izborio svoje mjesto u glavnom turniru. Tsitsipasu će to premijerni nastup na Grand Slam turnirima, dok će hrvatskom veteranu to biti 12. pariški nastup, a ukupno 51. Grand Slam turnir.  

Mečevi glavnog turnira u Roland Garrosu započinju u nedjelju, 28. svibnja, kad će na rasporedu biti po 16 pojedinačnih mečeva u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije