Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogota

Karlović ispalio 22 asa i slomio Štepaneka za finale

ivo karlović
Foto: Press Association/PIXSELL
19.07.2014.
u 22:10

Bio je to njihov šesti međusobni ogled, a Karlo je postigao drugu pobjedu protiv 39. igrača svijeta.

Ivo Karlović izborio je nastup u finalu turnira u Bogoti i to će mu biti peti nastup u finalu nekog ATP turnira u posljednjih godinu dana. Div sa Šalate u polufinalu pobijedio je svog vršnjaka, 35-godišnjeg Čeha Radeka Štepaneka 6:4, 3:6, 6:4.

Bio je to njihov šesti međusobni ogled, a Karlo je postigao drugu pobjedu protiv 39. igrača svijeta.

Hrvatski tenisač, 29. na ATP listi, u ovom meču ispalio je 22 as servisa za svoj 12. finale u karijeri. A tamo će mu suparnik biti pobjednik dvoboja između Australca Bernarda Tomića (124.) i Dominikanca Victora Estrelle (92. na svijetu).

Dodajmo kako su Marin Draganja i Rumunj Florin Mergea u finalu na turniru parova u Hamburgu. U polufinalu su, u jednom od najboljih mečeva ove sezone, uvjerljivo sa 6:1, 6:3 pobijedili četvrte nositelje, Britanca Jamieja Murraya i Australca Johna Peersa. U nedjeljnom finalu sučelit će se s prvim nositeljima, Austrijancem Peyom i Brazilcem Soaresom.

>>Karlović za peti finale u godinu dana protiv Čeha Štepaneka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije