Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bejzbol

Karlovčanima važna pobjeda na gostovanju

Bejzbol, BK Karlovac
Kristina Štedul-Fabac
19.10.2009.
u 14:30

Treća i četvrta utakmica finala igraju se u utorak i srijedu u Karlovcu, s početkom u 14.30 sati.

Bejzbolaši karlovačke Olimpije i varaždinske Vindije s dvije su utakmice na srednjoškolskom igralištu u Varaždinu započeli finalnu seriju za naslov prvaka Hrvatske u bejzbolu.

Do kraja neizvjesno
Igra se na četiri pobjede, a već su prva dva susreta pokazala kako će ogledi tih momčadi biti vrlo neizvjesni, baš kao i u regularnom dijelu prvenstva, tijekom kojeg su oba sastava ostvarila po dvije pobjede.

U prvom susretu, odigranom u subotu, Olimpija je ostvarila važnu pobjedu na gostujućem terenu, rezultatom 7:3, no dan kasnije posve identičnim rezultatom uzvratila je domaća Vindija, tako da su stvari opet na početku. Već danas i sutra puno toga moglo bi biti jasnije - na rasporedu su nova dva susreta, ali sada na karlovačkom stadionu "Četiri rijeke" u Grabriku. Obje utakmice igraju se u 14.30 sati, a ukoliko bi neka od momčadi uspjela ostvariti obje pobjede, bio bi to uistinu ogroman korak prema osvajanju naslova prvaka, o kojem prije sezone vjerojatno nisu sanjali niti u Olimpiji niti u Vindiji.

Iznenađujući finale
I Karlovčani i Varaždinci, naime, pomalo su iznenađujuće ušli u finale. Vindija je prije sezone djelovala kao autsajder, ali je već osvojila svoj prvi trofej u povijesti (pobjednik Interlige), a Karlovčani su već deset puta bili prvaci Hrvatske, no ove godine u sezonu su ušli sa znatno pomlađenim sastavom i bez posebnih ambicija. No, u polufinalu su Karlovčani izbacili Zagreb, a Vindija splitsku Nadu, i u međusobnim ogledima odlučit će o novom prvaku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije