Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO Momčad Josipa Kužea za utakmicu s Arsenalom u karanteni na Sljemenu

Karantena: Modri u idili Tomislavca

nog-tom-txt.jpg
import
06.08.2006.
u 17:36

Dinamov trener Josip Kuže svoju je momčad za najveću utakmicu u sezoni odveo u karantenu na Sljeme. Svježi sljemenski zrak i tisuću metara nadmorske visine najbolje će psihički pripremiti njegovu momčad uoči ogleda s prošlogodišnjim finalistom Lige prvaka, kaže Kuže. I dok većina naših momčadi u pravilu za pripreme izbjegava trening kampove u Hrvatskoj, tražeći "atraktivnije" destinacije izvan Lijepe naše, na samo dvadesetak minuta vožnje od Zagreba smješten je Tomislavov dom.

U obnovljenom zdanju s gotovo svim mogućim sadržajima kakvih se ne bi posramile ni najuglednije svjetske nogometne momčadi. Modri će tako na raspolaganju imati bazen, teretanu, saunu, posebnu dvoranu u kojoj će Josip Kuže elaborirati taktiku za topnike.

Društvo dinamovcima prave rukometašice Lokomotive. Osim simpatičnih djevojaka, u idili Tomislavca ovih dana možete zateći i brojne Zagrepčane koji su spas od vrućine i asfalta strogog gradskog središta potražili na oko tisuću metara nadmorske visine gdje su temoperature niže i do desetak Celzijevih stupnjeva.

- Dinamova ekspedicija nije tražila nikakav poseban tretman i jedino na čemu su inzistirali bila je zasebna blagovaonica u kojoj će trebati mir tijekom obroka - istaknuo je direktor hotela Tomislavov dom Miodrag Mlačić. No, možda čelnici modrih i nisu izabrali pravo vrijeme za boravak na Sljemenu koji se podudara upravo s boravkom Lokomotivinih rukometašica.

Pitanje je koliko će se moći usredotočiti na Arsenal kad dijele isti hotel sa simpatičnim sportašicama. Modra ekspedicija će se danas prije podne uputiti u Tomislavov dom gdje će u tišini Parka prirode Medvednice dočekati ogled s Arsenalom. Igrači će biti smješteni u dvokrevetnim sobama čija cijena je oko 250 kuna, a stručno vodstvo momčadi bit će smješteno u jednokrevetnim čija cijena sekreće oko 350 kuna.

Za razliku od Dinama, Arsenal nije htio eksperimantirati te je za boravak u Zagrebu odabrao Sheraton i luksuzne apartmane po 300 eura.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije