Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA METI KRITIKA

Karadžić: Mihajlović ostaje, mediji: Siniša, molimo te, odlazi!

utakmica, Hrvatska - Srbija (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
23.03.2013.
u 14:53

"Vrijeme je da počnemo s rezervacijama novih televizora za gledanje nogometa na pravoj Marakani", pišu srpski mediji

Presdjednik FSS-a Srbije Tomislav Karadžić tvrdi kako je posao Siniše Mihajlovića na klupi Srbije siguran unatoč bolnom porazu u Maksimiru te akko će voditi srpsku reprezentaciju sve do kraja kvalifikacija za SP.

- Nastavljamo put sa Sinišom, naravno. Iako smo pobjedom Belgije u Skoplju izgubili gotovo sve šanse za put u Brazil, nećemo ništa mijenjati - rekao je Karadžić i dodao:

- Poraženi smo u utakmici koja nam je bila posljednja šansa za odlazak na SP, ostaje žal što u drugom poluvremenu nismo iskoristili šanse, ali idemo dalje s projektom pomlađivanja reprezentacije.

S Karadžićem se ne slaže nijedan susjedni medij, svi su suglasni da Mihajlović mora otići, po mogućnosti što prije. U porukama izborniku vrlo su konkretni:

"Mihajloviću, bilo je dosta. Odlazi", naslov je kojeg donosi Blis, "Siniša ugasio svjetlo", piše Sport, a Večernje novosti su kratke sa porukom: "Mihajloviću odlazi". Bilo je i sprdanja na račun izbornika i njegovih izabranika pa su ih Naše novine nazvale "Siniša i 11 patuljaka".

Srpski tisak suglasan je da više nema baš nikakvih šansi da orlovi izbore put u Brazil, iako jo uvijek postoje teorije za to.

"Odavno ne smijemo kalkulirati pa je dovoljno da počnemo sa rezervacijom novih televizora za gledanje nogometa na pravoj Marakani", piše Telegraf.

Strahuju kako će u preostale dvije utakmice, protiv Hrvatske i Makedonije u Beogradu, tribine biti poluprazne jer se njihova momčad nikad ranije nije oprostila od nade da se plasira na neko natjecanje.

>> Srbi prekrštavali: Kranjčar - Niko i Ništa, Šimunić - Naša šansa

>> Bajadere nisu otvorili, a Đuričić kaže: Modrić je klasa, ostali nisu

Komentara 3

MI
milan888
15:45 23.03.2013.

Hrvati su odigrali rutinski(svaka čast).Ja pozivam mihajlovica da dodje sa tim p......ma da igra sa bakama iz moje ulice.Tole i miho vreme je da palite sto dalje.

DU
Deleted user
16:05 23.03.2013.

Svi novinari i publika su svugdje isti! Kada pobjedjujes onda te slave a kada gubis onda te pljuju i traze da odes. To je uvijek tako.

Avatar billybull
billybull
21:43 23.03.2013.

nebitno...i hrvatske su novine to isto porucivale bilicu, iz raznih razloga....vecernji jer je nogomet bio u "vlasnistvu" flaka koji je mrzio svakoga tko nije iz dinama, a pogotovo ako je iz hajduka, sportske iz slicnog razloga, "slobodna" zbog splitskog hdz-a, itd...isto se desava i u srbiji, no s druge strane sada ne kuzim zakaj u nasim novinama izlaze clanci o tome...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije