Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA METI KRITIKA
Povratak na članak

Karadžić: Mihajlović ostaje, mediji: Siniša, molimo te, odlazi!

"Vrijeme je da počnemo s rezervacijama novih televizora za gledanje nogometa na pravoj Marakani", pišu srpski mediji

Komentari 3

MI
milan888
15:45 23.03.2013.

Hrvati su odigrali rutinski(svaka čast).Ja pozivam mihajlovica da dodje sa tim p......ma da igra sa bakama iz moje ulice.Tole i miho vreme je da palite sto dalje.

VL
DU
Deleted user
16:05 23.03.2013.

Svi novinari i publika su svugdje isti! Kada pobjedjujes onda te slave a kada gubis onda te pljuju i traze da odes. To je uvijek tako.

VL
Avatar billybull
billybull
21:43 23.03.2013.

nebitno...i hrvatske su novine to isto porucivale bilicu, iz raznih razloga....vecernji jer je nogomet bio u "vlasnistvu" flaka koji je mrzio svakoga tko nije iz dinama, a pogotovo ako je iz hajduka, sportske iz slicnog razloga, "slobodna" zbog splitskog hdz-a, itd...isto se desava i u srbiji, no s druge strane sada ne kuzim zakaj u nasim novinama izlaze clanci o tome...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.