Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINAL FOUR

Karačićev Kielce bolji od Štrlekovog Veszprema, oba Hrvata briljirala

Match de Ligue Des Champions de Handball "Paris Saint-Germain - Lomza Vive Kielce (32-27)" à Paris
Kevin Domas / Panoramic / Bestimage
18.06.2022.
u 17:30

U redovima Kielcea hrvatski play Igor Karačić zabio je pet golova, a najefikasniji je bio Moryto s osam pogodaka. Kod Vezsprema najbolji hrvatski igrač Manuel Štrlek sa sedam golova

Rukometaši poljskog Viva Kielcea prvi su finalisti Lige prvaka nakon što su u Koelnu svladali mađarski Telecom Veszprem s 37-35 (16-18).

U utakmici s puno golova Mađari su vodili cijelo prvo poluvrijeme, a Kielce je početkom drugog dijela serijom 4-0 i spektakularnim obranama vratar Wolffa otišlo na prednost od tri gola razlike (23-20) , što su sačuvali dokraja.

U redovima Kielcea hrvatski play Igor Karačić zabio je pet golova, a najefikasniji je bio Moryto s osam pogodaka. Kod Vezsprema najbolji hrvatski igrač Manuel Štrlek sa sedam golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije