Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio dva gola

Karabatić opet slavio: Iskreno, jako mi je žao Hrvata

Hrvatska - Francuska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/24
24.01.2018.
u 22:34

Nikola Karabatić još je jednom osjetio slast pobjede nad Hrvatskom, iako nam ovoga puta nije natrpao mrežu

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u polufinale Europskog prvenstva. Kauboji su izgubili od Francuske (27:30) i zauzeli treće mjesto u skupini pa će tako u petak u borbu za peto mjesto.

Nikola Karabatić još je jednom osjetio slast pobjede nad Hrvatskom, iako nam ovoga puta nije natrpao mrežu kao u nekim prijašnjim susretima. Večeras je zabio dva gola.

Hrvatska - Francuska
1/16

- Znam kako je igrati veliko natjecanje kod kuće. Bila je to dobra utakmica, borili su se Hrvati, ali to je sport, netko mora pobijediti, rekao je Karabatić pa dodao:

- I iskreno, jako mi je žao Hrvata, borili su se. :mam i prijatelje, dva, tri prijatelja koji igraju za Hrvatsku, i baš mi je žao zbog njih.

Komentara 19

KA
kakačinka
22:43 24.01.2018.

Dovedite serdarušića!

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
22:45 24.01.2018.

Nis strasno,izgubili smo od boljeg i sad to treba iskoristiti za laganu smjenu generacije jer smo prilicno"STARA"skvadra...

DU
Deleted user
23:23 24.01.2018.

Nije sramota izgubiti od boljeg,puuno boljeg protivnika. Po meni sramota je bilo izgubiti od Svedske jer tu smo mi izgubili polu finale a ne veceras!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije