Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale Danska – Francuska

Karabatić: Ne plaši nas 10.000 Danaca! Hrvata je bilo više

\'French players (From R) Michael Guigou, captain Jerome Fernandez, Didier Dinart, Nikola Karabatic and Bertrand Gille talk to the press after the 2011 Handball World Championship semifinal match Swed
AFP
30.01.2011.
u 10:42

U 17 sati u Malmö Areni počet će finale 22. rukometnog SP-a između Francuske i Danske.

U devet utakmica na SP-u te dvije reprezentacije nisu izgubile. Francuska je ispustila samo bod, protiv Španjolske. Claude Onesta, izbornik Francuske, lovit će četvrti svjetski naslov, dok Ulrik Wilbek, izbornik Danske, priželjkuje prvo svjetsko zlato za svoju zemlju.

– To što će Danci imati podršku 10.000 navijača ne smeta nam. Imala je i Hrvatska puno veću podršku pa nismo imali problema u finalu. Kvalitetniji smo, a naš vratar Omeyer zna kako će zaustaviti Hansena – rekao je Nikola Karabatić, glavni igrač Francuske.

Ključne riječi

Komentara 6

DR
dreamteam
11:37 30.01.2011.

Francuzi ce biti prvaci,tu nema dvojbe da je to danas najbolja ekipa na svijetu.

SL
Slavek
13:13 30.01.2011.

Da je Ruk. savez Hr. bio pametan danas je Karabatic mogao nositi Hr. dres. Ipak je on rodjen u Hr. Hrvatska bi bila na vrhu, a sada su to Francuzi, ali i tu je politika imala prste kao svagdje drugdje.

GU
Gus2
14:14 30.01.2011.

Sa ovakvim Omeyerom, svatko može biti prvak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije