Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKO PRVENSTVO

Kapetan Lovren asistent u remiju Liverpoola, Fernandinho kao Balotelli

Sunderland - Liverpool
Foto: Reuters
1/8
02.01.2017.
u 18:07

U nastavku utakmice Klopp je krenuo bez Milnera pa je kapetansku traku preuzeo Lovren.

Liverpool je dvaput vodio kod Sunderlanda, no na kraju su se morali zadovoljiti bodom (2:2), piše Goal.

Redsi su poveli u 19. minuti kada je nakon prekida pucao Lovren, no udarac je završio na glavi Sturridgea koji zabija za 1:0. Ipak, u 25. minuti domaćin je izjednačio golom Defoea s bijele točke. Krivac za kazneni udarac bio je Klavan.

U nastavku utakmice Klopp je krenuo bez Milnera pa je kapetansku traku preuzeo Lovren. Redsi su do novog vodstva stigli u 72. minuti kada je pogodio Mane. No, Senegalac je u 84. postao tragičar nakon što je igrao rukom. Drugi puta je siguran s bijele točke bio siguran Defoe.

Pep Guardiola prilično je iznenadio sastavom Manchester Cityja protiv Burnleya pa je tako Aguero i David Silva ostao na klupi. Nije dobro krenulo za građane jer su u 32. minuti ostali s igračem manje nakon što je pocrvenio Fernandinho. Brazilcu je to drugi crveni karton ove sezone. Time je postao prvi igrač Cityja koji je u istoj sezoni dobio dva crvena i Marija Balotellija i sezone 2011./12.

Građani su pobjedu (2:1) osigurali tek ulaskom Aguera. Za 1:0 zabio je Clichy u 58. minuti, a četiri minute kasnije za 2:0 pogađa upravo Aguero. Gosti su tek preko Meea smanjili u 70. minuti.

Valencia u 73., Baines u 81. te Lukaku u 89. minuti donijeli su Evertonu 3:0 pobjedu protiv Southamptona.

Hull je poveo kod WBA golom Snodgrassa u 21. minuti, no domaćin je u nastavku golovima Brunta, McAuleya i Morrisona stigao do pobjede 3:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije