Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crne vijesti

Težak udarac za Hajduk: Kapetan Lovre Kalinić neće igrati do kraja sezone?

Zagreb: Ozlijedio se Lovre Kalinić, u noslima iznesen s travnjaka
Igor Kralj/PIXSELL
02.11.2022.
u 16:13

Prvoligaš s Poljuda bi do kraja sezone mogao ostati bez kapetana i jednog od najvažnijih igrača.

Hajdukovom kapetanu Lovri Kaliniću potvrđena je teža ozljeda lijevog koljena nakon što je kompletirana dijagnostička obrada. Kapetan Kalinić ozljedu je zadobio u drugom poluvremenu utakmice s Lokomotivom u Kranjčevićevoj, javili su s web stranice Hajduka

- Nakon pregleda magnetskom rezonancom potvrđeno je da se radi o težoj ozljedi koljena koja iziskuje operativni zahvat, a period rehabilitacije od ovakve ozljede trajat će najmanje šest mjeseci - potvrdio je voditelj Hajdukove liječničke službe Ante Bandalović

Vratar bijelih je tako otpao s Dalićevog popisa za svjetsko prvenstvo koje se ovog mjeseca održava u Kataru. 

Pouzdanog golmana bi trebao zamijeniti mladi Karlo Sentić koji je prošlu sezonu vrlo dobro branio za Varaždin. 

Standings provided by Sofascore

>> Potukli se Boysi i Torcida

Komentara 2

BE
Berri
17:13 02.11.2022.

Lovro je ozlijedio medijalni menisk, prednji ukriženi ligament i medijalni kolateralni ligament. Ovakva vrsta ozljede koljena se zove "zlokobni trijas", jedna je od težih ozljeda i zahtijeva operativno liječenje. Rehabilitacija je od 8 do 10 mjeseci. Sada je najbitnije odlučiti za za vještog ortopeda i otići na stacionarnu rehabilitaciju. U ovoj vrsti ozljede najgore je forsiranje brzog povratka što je napravio Pjaca. Lovri ide plaća, neka si uzme vremena i neka pokuša izboriti jedinicu u pripremama za 2023./24.godinu.

DU
Deleted user
16:24 02.11.2022.

Lovre, drži se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije