Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kapetan dortmundske Borussije dobio dvije utakmice kazne

Marco Reus
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.04.2019.
u 23:45

Reus je isključen zbog brutalnog prekršaja na Suatu Serdaru u 2-4 domaćem porazu kojim je Borussia uvelike smanjila izglede za osvajanje naslova

Kapetan drugoplasiranog sastava njemačkog nogometnog prvenstva Borussije iz Dortmunda Marco Reus kažnjen je s dvije utakmice zabrane nastupa zbog crvenog kartona kojega je dobio u Rurskom derbiju protiv Schalkea u subotnjem susretu 31. kola Bundeslige.

Reus je isključen zbog brutalnog prekršaja na Suatu Serdaru u 2-4 domaćem porazu kojim je Borussia uvelike smanjila izglede za osvajanje naslova.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Marco Reus
1/17

Strijelac  16 pogodaka i asistent za njih još osam Reus ne može pomoći suigračima protiv Werdera u Bremenu i protiv Fortune Düsseldorf na svom terenu, a moći će igrati tek u posljednjem kolu kod Borussije iz Moenchengladbacha.

Osim Reusa, crveni karton također zbog prekršaja na Serdaru dobio je Marius Wolf koji je kažnjen s tri utakmice neigranja i za njega je sezona završena.

Tri kola prije kraja prvenstva druga Borussia ima dva boda manje od vodećeg Bayerna.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 2

NI
NikoCro
08:30 30.04.2019.

Cuj brutalni prekrsaj, pa vi stvarno nemate pojma, prekrsaj je bio na granici zutog ili crvenog kartona

SS
ssssssssss
09:14 30.04.2019.

pa igraci schalkea bi onda trebali u zatvore zavrsiti . schalke je samo u prvom poluvremenu igrao ragbi ili minimalno dva ragbi duela . bvb em pokradeni em kaznjeni svim silama se trude da holywood bude prvak ,ali ako ima pravde nece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije