Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski derbi

Pogledajte reakciju Perišićeva sina Leonarda dok je stajao uz Ronalda

Cristiano Ronaldo i Leonard Perišić
Foto: Reuters/Igor Kralj/PIXSELL
28.04.2019.
u 16:56

No Ivanov sin na teren je izašao u društvu Cristiana Ronalda. I Perišićeva supruga Josipa pohvalila se trenutkom koji će Leonardo pamtiti cijeli život

U talijanskom derbiju 34. kola igrali su Inter i Juventus (1:1). Uoči početka utakmice na teren stadiona Meazza izašla su dva Perišića.

Ivan Perišić bio je u početnom sastavu Spallettijeve momčadi, a njegov sin Leonardo bio je među dječacima koji su pratili igrače...

No Ivanov sin na teren je izašao u društvu Cristiana Ronalda. I Perišićeva supruga Josipa pohvalila se trenutkom koji će Leonardo pamtiti cijeli život.

'Idemo u budućnost. Povijesni trenutak. Inter protiv Juventusa. LP44 protiv CR7',  napisala je Josipa na svom Instagramu.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Komentara 6

FI
fifmar
19:25 28.04.2019.

Otac bi trebao biti uzor a ne idol.

SA
SI aka SI
08:44 29.04.2019.

a ti znaš tko je malome idol? Onda je svatko čije dijete bi se htjelo slikati s Ronaldom ili nekim popularnim sportašem loš otac? A uspješan otac bi bio onaj čiji se klinac (od 10 godina) ne želi slikati s Messijem kad mu se pruži prilika, nego kaže "ja ću sa svojim ćaćom"

Avatar patkovic
patkovic
09:58 29.04.2019.

vidi se iz aviona da je kokin , već ima podočnjake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije