Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE PIŠE...

Kao da su gledali drugu utakmicu: 'Večer užasa za Hrvate! Rusi utišali Gradski vrt!'

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
12.10.2021.
u 08:42

- Ma, oni odigraju najbolje kad im je najpotrebnije. Dobit će Ruse u Splitu i idu kao prvi iz grupe - komentiraju čitatelji situaciji u skupini.

Remi Hrvatske i Slovačke (2:2) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. nije ignoriran ni kod naših susjeda, gdje su s osobitom pažnjom pristupili izvještavanju o svemu što se događalo i što potencijalno slijedi za vatrene.

Naravno, najviše se spominje činjenica da su Rusi preuzeli prvo mjesto u skupini i da je VAR "oteo" Hrvatskoj dva boda.

- VAR rasplakao Hrvate: Vatrenima izmiče Mundijal, izgubili prvo mjesto u grupi! Slovaci, suci i Rusi utišali Osijek - naslov je koji "odzvanja" na Kuriru, inače poznatom po pretjerivanju i sencazionalizmu.

Ali, čak je i inače, u tom smislu, umjereni B92 izabrao sličnu terminologiju u naslovu teksta o utakmici u Gradskom vrtu.

- VAR utišao Gradski vrt, Hrvatska više nije prva.

I na kraju, potpuni prvak pretjerivanja svakako je bio Blic sa svojim naslovom.

- Večer užasa za Hrvate. "Kockasti" kiksali, viceprvaku svijeta nakon neočekivanog rezultata klizi Svjetsko prvenstvo! Proklinju i VAR.

Čitatelji u komentarima odbacuju takve naslove i tvrde upravo suprotno, da Hrvatska i dalje ima sve u svojim rukama. A jedan se posebno ističe:

- Ma, oni odigraju najbolje kad im je najpotrebnije. Dobit će Ruse u Splitu i idu kao prvi iz grupe. I bolje, nama bi u playoffu bilo lakše s Rusima nego s njima.

Komentara 1

BU
Bubalamala
17:47 13.10.2021.

Mislim da bi Rusi više voljeli biti u našoj situaciji, da imaju bod manje ali i domaću utakmicu. Sve se zna,pobjede slijedeće utakmice odluka pada u Splitu a tu nema kalkuliranja,veselim se toj utakmici !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije