Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni klub

Kandidat za čelnika svjetskog velikana tvrdi: Dovest ću Zlatka Dalića!

Zlatko Dalić
Foto: Reuters
1/10
09.09.2018.
u 16:54

- Nema tog posla koji je ljepši nego biti izbornik svoje domovine, rekao je Dalić, ali ponude nisu prestale dolaziti, sve ih je više.

Zlatko Dalić napravio je sjajan posao s hrvatskom nogometnom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vrhunski strateg s puno je samopouzdanja vodio naše vatrene i doveo nas do pozicije svjetskih doprvaka.

Nakon toga u cijelom svijetu gledaju nas drugačije, na svakom koraku osjeti se veliko poštovanje prema našim nogometašima, a nekim akterima to je već donijelo neke životne povlastice.

>>Pogledajte intervju s Yurijem Cortezom

Naime, tijekom ljeta neki su vatreni promijenili klubove i dobili bolje ugovore, Luka Modrić postao je najbolji igrač Europe, a kandidat je i za najboljeg igrača svijeta.

Naravno, i sam Zlatko Dalić dobiva velika priznanja kao što je primjerice to što je prije nekoliko dana ušao među tri kandidata za najboljeg trenera svijeta, i to u društvu velikana kao što su Zidane i Deschamps.

>>Pogledajte glazbene hitove u izvedbi vatrenih

Uz to, Daliću stiže sve više ponuda iz svih dijelova svijeta, puno je onih koji ga žele vidjeti na svojoj klupi. Prvi val ponuda odbio je u trenutku kad je odlučio ostati na klupi vatrenih.

- Nema tog posla koji je ljepši nego biti izbornik svoje domovine, rekao je Dalić, ali ponude nisu prestale dolaziti, sve ih je više.

Pa bi uskoro mogla stići i ponuda jednog svjetskog velikana. Naime, Fabio Cuggini kandidat je za predsjednika Boca Juniorsa, slavnog kluba u kojem je igrao i Maradona, a u svom programu ima viziju kluba s Dalićem na čelu.

- Ako postanem predsjednik Boce, za trenera ću dovesti Zlatka Dalića koji je s Hrvatskom izborio finale Mundijala! To je moja velika želja, izjavio je Cuggini.

Zlatko Dalić
1/6

Komentara 20

BR
Brandfackel2
17:15 09.09.2018.

Delač bi prodao vlastitu djecu da dobije bolju ponudu... Pogledajte što ta moralna nakaza, taj govnovinar već dulje vrijeme piše o hrvatskom nacionalnom ponosu, nogometnoj reprezentaciji! Zbog takvih neću kupiti tiskano izdanje Većernjeg dok sam živ.

Avatar southman
southman
17:21 09.09.2018.

Pišete gluposti i unosite nemir u repku, ali zato ni slova o "europskom Vučiću " i njegovom skandaloznom govoru na Kosovu ! Pljuc !

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
17:09 09.09.2018.

Ako ja postanem kancelar Njemacke vratit cu njemacku marku. . Ajde sad ovo lijepo metnite na naslovnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije