Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ZDRAVLJE JE PRIORITET"

Kanađani se povukli s prvenstva zbog koronavirusa: Donijeli smo tešku odluku

Hrvatska vaterpolo reprezentacija na treningu prije odlaska na svjetsko prvenstvo u Mađarsku
Igor Soban/PIXSELL
25.06.2022.
u 15:01

U Budimpešti su igrali u skupini C i do sada su odigrali samo utakmicu protiv Španjolske koja ih je pobijedila 19:2. Preostale dvije utakmice protiv Italije i Južnoafričke Republike  izgubit će službenim rezultatom.

Kanadska vaterpolo reprezentacija povukla se sa Svjetskog prvenstva u Mađarskoj zbog koronavirusa.

U kanadskoj reprezentaciji petorica igrača su zaraženi koronavirusom pa je odlučeno da se povuku zbog "zdravlja i sigurnosti ostalih sudionika". 

- Nakon razmatranja i slušajući savjete liječnika te nakon razgovora s igračima, donijeli smo tešku odluku da se povučemo sa SP-a Budimpešti. Odluka je donesena kako bi se zaštitilo zdravlje i sigurnost svih sudionika, što je prioritet - navodi u svom priopćenju Kanadski vaterpolo savez. 

Kanađani su u Budimpešti igrali u skupini C i do sada su odigrali samo utakmicu protiv Španjolske koja ih je pobijedila 19:2. Preostale dvije utakmice protiv Italije i Južnoafričke Republike  izgubit će službenim rezultatom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije