Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE NA INSTGRAMU

Kalinićeva prva objava na društvenim mrežama nakon izbacivanja

Nikola Kalinić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
13.07.2018.
u 16:07

Njega je izbornik Zlatko Dalić odlučio poslati kući jer je zbog navodnih problema s leđima odbio ući u igru protiv Nigerije.

Sigurno je da su teški dani iza Nikole Kalinića koji je već nakon prve utakmice na Svjetskom prvenstvu izbačen iz reprezntacije.

Njega je izbornik Zlatko Dalić odlučio poslati kući jer je zbog navodnih problema s leđima odbio ući u igru protiv Nigerije.

Nije se hrvatski napadač od tada uopće oglašavao, sve do danas kada je na Instagramu objavio fotografiju kako sa suigračem iz Milana igra biljar uz poruku:

- Forza Milan!

Nikola Kalinić
1/6

Komentara 106

MA
markomateracisvršimtipofaci
16:17 13.07.2018.

Cim igra bilijar, ledja su mu sigurno bolje... To je dobro za Nikolu i drago mi je da mu je bolje. A kako po noci spava, to zna samo on.

MI
mislav22
16:17 13.07.2018.

Draže mu sa turčinom igrati biljar nego sjediti na Hrvatskoj pobjedničkoj klupi. To sve govori o njemu kao čovjeku.

HA
Hagar
16:39 13.07.2018.

Ovo je dobro i za njega i za reprezentaciju. Nadam se da mu biljar dobro ide jer timski sport izgleda nije za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije