Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER POTVRĐEN

Kalinić četvrti Hrvat u Atleticu! Debitira protiv dojučerašnjeg rivala?

Nikola Kalinić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
09.08.2018.
u 17:49

- Klub mu želi zahvaliti na profesionalizmu i predanosti Milanu te mu želi sve najbolje u novom poglavlju njegove karijere - priopćio je Milan.

Hrvatski napadač Nikola Kalinić (30) potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor sa španjolskim nogometnim prvoligašem Atleticom iz Madrida, aktualnim pobjednikom Europske lige.

- Naš klub je postigao sporazum s Milanom oko prelaska Nikole Kalinića. On je potentni napadač s jako dobrom igrom u zraku te sa skupljenim velikim iskustvom u europskom nogometu - naveo je Atletico u priopćenju.

Vrijednost transfera nije objavljena.

Kalinić bi trebao biti zamjena napadačima Antoineu Griezmannu i Diegu Costi u formaciji 4-4-2. Prošle sezone je 41 put nastupio za Milan zabivši šest golova, a još je šest puta dodao za pogodak. Milan je sezonu završio na šestom mjestu u talijanskom prvenstvu.

- Klub mu želi zahvaliti na profesionalizmu i predanosti Milanu te mu želi sve najbolje u novom poglavlju njegove karijere - priopćio je Milan.

>> Pogledajte i koji vatreni bi mogli napraviti transfere ovog ljeta

Nikola Kalinić će biti četvrti Hrvat u povijesti Atletica. Prije njega su ondje bili trener Tomislav Ivić, napadač Mario Mandžukić te desni bek Šime Vrsaljko.

Vrsaljko je prošli mjesec otišao u milanski Inter nakon dvije sezone provedene u Atleticu.

Atletico je prošlu sezonu završio na drugom mjestu u prvenstvu iza Barcelone, a ispred gradskog suparnika Reala.

U subotu Atletico na svom stadionu Wanda Metropolitano igra pripremnu utakmicu protiv milanskog Intera, a zasad je nepoznato hoće li Kalinić tada debitirati.

Komentara 5

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
18:39 09.08.2018.

koga briga !!!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:50 09.08.2018.

Dabogda sve izgubili.... Kalinić kao umišljena veličina sa bolovima leđa a posebno Griezmann, sitni prevarant i blefer..... Zaslužujete jedan drugog

Avatar gordi
gordi
18:39 09.08.2018.

Gatuso se rješio panja...ovi kupili prevaru od nogometaša a i bole ga leđa ....Hrvati mu nikad izdaju zaborvit neče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije