Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEO U LONDONU

Kovačić otkrio što mu Modrić poručio: Luka je tužan

Modrić Kovačić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
09.08.2018.
u 16:59

- Motiv je sigurno što su stadioni uvijek puni i sigurno ću uživati.

Mateo Kovačić danas je i službeno predstavljen kao novi igrač Chelseaja u koji stiže na jednogodišnju posudbu iz Reala.

- Sretan sam i uzbuđen dolaskom u Chelsea. Osjećaj je izvanredan i davat ću sve od sebe za momčad. Ovo je za mene nova liga, a počeci su uvijek teški. Siguran sam da će mi trener i suigrači pomoći u prilagodbi. Jako se veselim novoj sezoni - istaknuo je hrvatski veznjak.

Otkrio je i kako je tražio savjet od Luke Modrića, koji je nosio dres Tottenhama.

- Uvijek pričam s Lukom. Rekao mi je da je London nevjerojatan grad. Poručio mi je da će mi Premier liga biti teška na početku, ali to i sam znam. Naravno da je sretan zbog mene, ali i tužan što smo odlazim, jer smo bili bliski - rekao je Kovačić pa zaključio: 

- Motiv je sigurno što su stadioni uvijek puni i sigurno ću uživati.

>> Pogledajte i urnebesnu Lovrenovu potragu za Vrsaljkom

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
18:15 09.08.2018.

Mateo, pazi da te ne slome oni britanski mesari. Sjeti se Eduarda .... Ta liga je za tebe teza od spanjolske ili talijanske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije