Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAME POHVALE

Kakve pohvale za našeg kapetana! Legenda objasnila zašto Modrića nema na naslovnicama

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
30.04.2020.
u 16:16

Igrača poput Modrića vjerojatno nećete vidjeti na naslovnicama novina kao neke druge igrače, a to je zbog njegovog stila života, njegovog ponašanja - kaže Berbatov

Kako Luka Modrić, barem po brojčanom stanju, izlazi iz onih najboljih igračkih godina i lagano ulazi u pozne, sve je više razgovora i žamora u Madridu oko njegovog odlaska iz Reala. Mnoge su se opcije spominjale, od milanskog Intera, svega između, pa sve do onog novog Intera iz Miamija kojeg vodi bivši Galacticos David Beckham.

Ništa još nije sigurno niti trenutno postoje ikakve valjane informacije, jedino što znamo je da Modrićev ugovor traje do ljeta 2021. godine, a, naravno, postoji mogućnost da kraljevi žele izvući neku odštetu iz kapetana vatrenih dok još mogu.

Povodom te teme jedan dio svoje kolumne posvetio je Lukin bivši suigrač iz Tottenhama, legenda bugarskog nogometa Dimitar Berbatov.

- Puno je priča bilo oko Modrićevog odlaska s Bernabeua. S njim sam u Tottenhamu odradio svega nekoliko treninga, ali i u to malo vremena sam uočio koliko je dobar. Igrača poput Modrića vjerojatno nećete vidjeti na naslovnicama novina kao neke druge igrače, a to je zbog njegovog stila života, njegovog ponašanja - započeo je Berbatov te se nadovezao na temu Lukinog stila života:

- Oko njega nikad nije bilo kontroverze niti skandala. Jasno je da se Luka koncentriran na nogomet i na svoju obitelj. U tom aspektu me podsjeća na Paula Scholesa koji je ignorirao intervjue i pričao svojim vještinama na terenu. Možda je Modrić kući i gleda Zlatnu loptu i svoje ostale trofeje sa smiješkom na licu - ističe bivši nogometaš Tottenhama i Manchester Uniteda.

Iako će Luka ove godine napuniti 35 godina, Berbatov tvrdi da hrvatski veznjak i dalje ima puno ponuditi na najjačoj razini svjetskog nogometa.

- On je i dalje jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Real Madrid bi napravio veliku grešku kad bi ga pustio. Toliko je dugo vremena važan dio ove momčadi. Kad pogledate današnji Real, očekujete Modrića u sredini terena. Nadam se da će se obje strane uspjeti dogovoriti, naravno, ako to žele. Ako ga Real pusti, nema sumnje da će brojni klubovi tražiti njegove usluge - zaključio je Bugarin u svojoj kolumni.

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar marlony
marlony
17:47 30.04.2020.

...... vas nogomet u ovoj situaciji !!!!

Avatar BettyBU97
BettyBU97
12:49 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije