Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKO PRVENSTVO

Kakva večer Hrvata! Zabili Badelj i Rog, Kalinić debitirao uz ovacije

Foto: Reuters
1/2
27.08.2017.
u 22:51

Nikola Kalinić debitirao je za Milan u pobjedi 2:1 protiv Cagliarija na San Siru. Priliku je dobio od 78. minute kada je već bio postavljen konačni rezultat, a navijači su ga dočekali ovacijama.

Odigrano je drugo kolo talijanske Serie A. Milan Badelj zabio je za Fiorentinu, no tek da ublaži domaći 2:1 poraz od Sampdorije. Hrvatski veznjak lijepo je pospremio ubačaj Gaspara s desne strane. Gosti su prethodno stigli do 2:0 golovima Caprarija i Quagliarelle, piše Goal.

Napoli je preokretom na San Paolu s 3:1 dobio Atalantu. Gosti su poveli preko Cristantea u 16. minuti, no Napoli u šest minuta nastavka okreće utakmicu golovima Zielinskog i Mertensa. Konačnih 3:1 postavio je Marko Rog golom  iz kontre u 87. minuti. Hrvatski ofenzivac na teren je ušao u 75. minuti.

Nikola Kalinić debitirao je za Milan u pobjedi 2:1 protiv Cagliarija na San Siru. Priliku je dobio od 78. minute kada je već bio postavljen konačni rezultat, a navijači su ga dočekali ovacijama. Cutrone u 10. i Suso u 70. zabili su za Milan, dok je Joao Pedro u 56. pogodio za goste. Čop je igrao od 76. minute.

Novi prvoligaš SPAL s 3:2 je pobijedio Udinese. Borriello i Lazzari doveli su domaćine u vodstvo 2:0, gosti su se vratili golovima Nuytinck i Thereaua. Međutim, u 94. minunti Rizzo pogađa za slavlje domaćina. Perica je igrao od 72. minute, dok je Balić ostao na klupi.

Lazio je kao gost s 2:1 slavio kod Chieva. Immobile je doveo goste u vodstvo u 11. minuti, da bi Pucciarelli izjednačio u 34. Za tri boda nebeskoplavih pogodio je Milinković Savić u 89. minuti. 

Ante Budimir odigrao je 90 minuta remiju 0:0 Crotonea i Verone.

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
16:06 28.08.2017.

Ovacije je zapravo dobio mladi Cutrone, Nikolu je samo dočekao pljesak. Ali teško vam je napisati istinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije