Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽAN DAN

Kakva sportska nedjelja! Evo gdje gledati veliki derbi, a gdje Davis cup finale

Foto: PIXSELL
1/2
05.12.2021.
u 10:30

Velik dan hrvatskog sporta. Svi ljubitelji nogometa i tenisa će doći na svoje.

Od 17:30 Dinamo na Maksimiru dočekuje Hajduk u utakmici poznatijoj kao najveći hrvatski derbi, derbi sjevera i juga.

Bit će to vatreno krštenje za novog trenera Modrih Željka Kopića koji je preuzeo Dinamo nakon poraza od Rijeke u četvrtfinalu kupa što je rezultiralo odlaskom Krznara. S druge strane, Hajduk dolazi na krilima optimizma pod, također relativno novim strategom, Valdasom Dambrauskasom.

30.11.2021., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Cetvrtfinale hrvatskog nogometnog kupa, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Navijaci Hajduka Torcida, Marko Livaja
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Kome će pripasti derbi moći ćete pogledati u izravnom prijenosu na kanalu Arena Sport 3. Uvodna emisija počinje u 17 sati.

Nešto ranije od 16 sati počinje četvrto Davis cup finale u kojoj šansu za osvojiti popularnu "Salataru" ima Hrvatska. Do sada imamo dva naslova, iz 2005. i 2018. godine, te jedno izgubljeno finale, 2016. godine u Zagrebu nas je zaustavila Argentina. 

Marin ČilićBorna GojoNikola Mektić i Mate Pavić će se suprotstaviti jakoj Rusiji, koja je favorit u velikom finalu, no bile su to i Italija u četvrtfinalu i Srbija u polufinalu.

03.12.2021., Arena Madrid, Madrid, Spanjolska - Slavlje hrvatskih igraca nakon ulaska u finale Davisovog kupa nakon pobjede nad Srbijom u polufinalu. izbornik Hrvatske Vedran Martic, Nino Serdarusic, Borna Gojo,l Ivan Dodig, Marin Cilic
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Napetu borbu možete gledati na HTV-u 2 i Sportklubu. Uvodna emisije počinju u 15:45 (HTV2), odnosno u 15:25 (SK).

Oba događaja i sve reakcije moći ćete pratiti i u izravnom prijenosu na našem portalu.

Komentara 3

NI
NikoCro
10:52 05.12.2021.

Tako nekako, a ja se opet nadam da ce i Ćilić proraditi makar u jednom meču

Avatar southman
southman
10:44 05.12.2021.

Pogledaš Goju i ako dobije sa derbija se vratiš na parove. Ako izgubi ne vracaš se .

HO
hope
12:06 05.12.2021.

Ne mislim da Cilic ima sanse protiv Medvedeva,ali vidjet cemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije