Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekad reprezentativac

Kako propada karijera Dinamova pojačanja od 1,5 milijuna eura...

Novigrad - Dinamo
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
01.11.2017.
u 21:10

Imao je ponudu Pescare, htjeli su ga još Lazio, Celtic, Atalanta, Bologna i Anderlecht, no on je stigao u Dinamo. I za sada - pogriješio...

Jedna od najzanimljivijih ovogodišnjih priča Dinama svakako je - Marko Lešković. Branič koji je još u srpnju 2016. godine s reprezentativnim pedigreom iz Rijeke stigao u Maksimir. Modri su tada u drugom smjeru poslali Franka Andrijaševića, ali i ozbiljan novac (nagađa se o milijun i pol eura), a dolazak 26-godišnjeg stopera u Dinamo tih se dana činio punim pogotkom...

Samo 15-ak mjeseci kasnije Lešković je u Maksimiru - na marginama. Tek četvrto stopersko rješenje (iza Benkovića, Sigalija i Rrahmanija) koji svoju minutažu uglavnom traži na čudnim pozicijama u kup utakmicama. Tako je Lešković ove sezone nekoliko puta zaigrao zadnjeg veznog i napadača, a tek rijetko prigodu dobivao na svojoj prirodnoj poziciji, piše Goal.

Novigrad - Dinamo
1/13

I to sve skupa čudi, pitanje je u kojem se smjeru razvija Leškovićeva karijera. Prije dolaska u Dinamo najviše ga se vezalo za talijansku Pescaru, taj se transfer već činio gotovim činom. Dapače, interes za riječkog stopera reprezentativnog potencijala iskazivali su još Celtic, Bologna, Lazio, Atalanta i Anderlecht, ali Pescara je bila - najkonkretnija.


 

Još 22. srpnja 2016. godine Rijeka je objavila kako Lešković za dva milijuna eura odlazi u Pescaru, no već sljedeći dan dogodilo se veliko iznenađenje. I on je potpisao za Dinamo. A tu je, barem kako sada stvari stoje, ozbiljno pogriješio...

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 8

BL
Blatina19
22:28 01.11.2017.

Bilo sta samo da je protiv Dinama.

DU
Deleted user
22:32 01.11.2017.

ako dinamo poveća bodovnu prednost nad rekom treba jednako tako pojačat kritike u rubrici sport

DU
Deleted user
23:17 01.11.2017.

Pročitao sam ovaj naručeni tekst i nigdje nisam primjetio da piše da je svako malo ozlijeđen te da su mu nastupi na upitnoj razini. Previše novaca za takvog polovnog igrača. I nije on pogriješio kako piše u naslovu nego jee Dinamo s njime pogriješio što ga je doveo. Bolje da su Mitrovića kupili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije