Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Kako je pričao Ćiro: Odrastao sam sa Srbima i muslimanima. Neki roditelji trebaju odmah ići u zatvor

Zagreb: Miroslav Ćiro Blažević
Davor Puklavec/PIXSELL
01.04.2023.
u 17:03

Legendarni hrvatski trener očitao je lekciju svima onima koji rade razliku između ljudi na ovim prostorima

Nezaboravni Miroslav Ćiro Blažević napustio nas je u drugom mjesecu ove godine, ali još uvijek njegove riječi i videa isplivaju na društvenim mrežama. Tako se po internetskim bespućima vrti jedna snimka razgovora kada je imao intervju za N1 televiziju, a osvrnuo se na ljudske odnose na ovim prostorima. 

- Šta ćeš ti sine moj, ja sam odrastao sa muslimanima i Srbima. Nikad nismo tražili razliku, to je toliko primitivno, čovjek da ne vjeruje, da u ovoj dobi to postoji. Možeš ti biti ratni neprijatelj, ali ovo sada kada je mir, pa da pravimo razliku. Svoju djecu odgajamo tako da ide se tući sa onima što nisu njegove vjeroispovijesti. To je da roditelje odmah u zatvor šalješ. Još jedanput ću reći, da imam toliko primjera koji potvrđuju ovu moju dijagnozu. Ne znam, oprostit ćeš mi, ali kao da sam se umorio. Imao sam jednu lijepu poruku ali mi je pobjegla. - rekao je Ćiro jednom prilikom za N1 televiziju pa zaključio: 

- Za kraj ću reći jednu veliku istinu, a to je da vas sve pozdravljam i volim. 

Trener svih trenera pokopan je na Mirogoju u Aleji velikana i ostat će zauvijek zapamćen kao velikan hrvatskog nogometa. 

Komentara 7

Avatar ljutapica
ljutapica
20:10 01.04.2023.

S pokojnikom se ne možeš raspravljati. A eto, on je svoju djecu odgajao pa poslije o njima ovo i ono pričao.... Pokoj mu duši, ne može se pohvaliti da zna išta o odgoju.

DU
Deleted user
19:40 01.04.2023.

Otkuda je on ono, jel iz Travnika? Ako je, ja mu vjerujem da je odrastao sa srbima i muslimanima

DE
Delmat
23:25 01.04.2023.

Imo je 'milijune' za vrime za života pa ovako pričo. A u Bosni je to sasvim normalan odgoj jer se radi u zemlji di je selo protiv sela ratovalo 100 000 mrtvih. Ovo je znao i brončani ćiro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije