Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
džudo

Kakav vikend za hrvatski borilački sport: Zlatko Kumrić osvojio brončanu medalju!

Zagreb: Dodjela medalja najboljim judašima i judašicama
Jurica Galoic/PIXSELL
04.06.2023.
u 19:00

Za sjajne vijesti IJF Grand Prixa u Tadžikistanu pobrinuo se član hrvatske džudo reprezentacije Zlatko Kumrić (AJK „Student“ – Split) koji je osvojio brončanu medalju.

Posljednjeg dan u Dušanbeu bio je rezerviran za „teškaše“ odnosno za Kumrića koji je nastupio u kategoriji do 100kg u konkurenciji s još 20 seniora koji su se borili za bodove koji vode u Pariz 2024.

Kumrić je u borbi za broncu pobijedio Uzbekistanca Otabeka Turaboeva

"Dobro je, bronca, medalja nakon drugo vremena. Iznimno težak dan, bilo je sve odlično osim polufinala, ali unatoč svemu jako sam zadovoljan. Idemo dalje, vrijedni bodovi su tu, ali puno je još turnira u igri. Najbitnije da je sve prošlo bez ikakvih ozljeda“ kazao je Kumrić.

Uz Kumrića danas je na tatami izašla Tina Radić u kategoriji preko 78kg koja u prvom kolu gubi od Nijemice Samire Bouizargne.

Ključne riječi

Komentara 2

BR
brzizestok
20:29 04.06.2023.

O tome jedan dva članka, a o onim švercerima djece i paradama pune novine, portali, televizija…

Avatar Behemot
Behemot
21:17 04.06.2023.

o7

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije