Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAKO MU NE IDE

Kakav peh za vatrenog! Sve mu se srušilo, a sada je doznao nove loše vijesti

Lovre Kalinić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
07.04.2019.
u 13:42

Lovre Kalinić će se u utorak podvrgnuti operaciji, a prema procjenama liječnika na teren će se moći vratiti za tri-četiri tjedna

Nema kraja pehovima za Lovru Kalinića - vratar hrvatske reprezentacije se ozlijedio zbog čega jučer nije bio ni na klupi svoje Aston Ville koja je slavila na gostovanju kod Sheffielda s 3:1.

Vratar je još nakon utakmice s Azerbajdžanom u Zagrebu osjetio je problem s koljenom, a pregled je pokazao da se radi o oštećenju meniskusa. Zbog toga će se u utorak podvrgnuti operaciji kako bi mu to bilo očišćeno, a prema procjenama liječnika na teren će se moći vratiti za tri-četiri tjedna, pišu Sportske novosti.

Do utakmice Hrvatske s Walesom ostala su još dva mjeseca pa je upitno u kakvom će stanju Kalinić doći na okupljanje. Veliko je pitanje hoće li i dalje ostati prvi vratar vatrenih ili će tu ulogu preuzeti "jedinica" Dinama Dominik Livaković.

Kalinić je tako nastavio s pehovima koji ga prate. Na početku godine bio je prvi vratar hrvatske reprezentacije i potpisao za Aston Villu, engleskog drugoligaša koji cilja na prvu ligu, gdje je došao kao pojačanje.

No, u samo nekoliko mjeseci sve se promijenilo. Kalinić je u sedam prvenstvenih utakmica za klub primio 12 golova i izgubio mjesto prvog vratara. Rezervni golman Jed Steer dobio je priliku koji je odlično iskoristio pa trener Aston Ville nema razloga ništa mijenjati. 

A svi problemi iz kluba vidjeli su se i na nastupu Kalinića za hrvatsku reprezentaciju. Na udaru kritika navijača našao se nakon slabijih reakcija u porazu od Mađarske (2:1) gdje je bio jedan od tragičara utakmice.

 

Komentara 5

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:54 07.04.2019.

znači ozlijeđen je branil protiv mađarske???

BA
bazinga
14:03 07.04.2019.

Bolje igrati bez golmana nego sa tim likom

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:30 07.04.2019.

uvijek može na bauštelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije