Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC-ova prvakinja

Kakav nokaut! Pretukla protivnicu za samo 16 sekundi!

Ronda
Foto: Screenshot
1/2
04.02.2015.
u 19:21

Krenula je agresivno od samog početka meča, uzdrmala svoju protivnicu, sjajno je bacila na pod i onda borbu dovršila udarcima u glavu

Ronda Rousey obranila je UFC-ov naslov u bantam kategoriji i to na zaista impresivan način. Odradila je sjajnu borbu i nokautirala protivnicu Alexis Davis za samo 16 sekundi.

Krenula je agresivno od samog početka meča, uzdrmala svoju protivnicu, sjajno je bacila na pod i onda borbu dovršila udarcima u glavu. Srušila je tako svoj rekord koji je dosad iznosio minutu i šest sekundi, koliko joj je bilo dovoljno da nokautira Saru McMann.

>>Herojska pobjeda Meishe Tate: Slavila nakon što joj je slomljena orbitalna kost

Ključne riječi

Komentara 5

LA
lik_abalo
21:20 04.02.2015.

zašto se ovaj video sad prikazuje a borba se dogodila prije pola godine na UFC 175? Ok, razumijem, bori se opet za naslov krajem ovog mjeseca no po članku se čini kao da se ovo dogodilo prošlog vikenda.

DU
Deleted user
21:36 04.02.2015.

Auu, kad je to bilo!

DH
dalibor.hren
20:21 04.02.2015.

Prestrašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije