Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski doprvaci u Budimpešti

Kakav doček za vatrene! Vlašić oduševio Mađare

Hrvatska otputovala u Mađarsku
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/10
22.03.2019.
u 22:20

Zaposlenici zračne luke u Budimpešti poželjeli su zajedničku fotografiju s vatrenima, a Zlatko Dalić i njegovi izabranici to su rado učinili

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Budimpeštu gdje će u nedjelju (18 sati) u 2. kolu kvalifikacija za EP igrati protiv Mađarske.

Let iz Zagreba do Budimpešta trajao je sat vremena, a igrači i stručno vodstvo letjelo je u istom zrakoplovu kojim su se iz Moskve vratili sa svjetskim srebrom.

>> Pogledajte što je rekao izbornik Dalić uoči puta u Mađarsku

Mađari su vatrenima priredili sjajan doček kakav i dolikuje svjetskim doprvacima. Zaposlenici zračne luke poželjeli su zajedničku fotografiju s vatrenima, a Zlatko Dalić i njegovi izabranici to su rado učinili.

Igrači i stručno vodstvo reprezentacije smješteni su u najluksuznijem hotelu u Budimpešti ispred kojeg ih je dočekalo stotinjak Mađara.

Mnogi su željeli zajedničku fotografiju s Modrićem, Rakitićem ili nekim od vatrenih, ali jedini raspoložen bio je Nikola Vlašić. Njegova gesta oduševila je Mađare.

>> Pogledajte video iz zrakoplovne luke Franjo Tuđman

Komentara 9

Avatar dzambo
dzambo
01:59 23.03.2019.

Ma daj rijesavajte HR Ekonomiju i bolje place i vise posla...dosta vise ''celebritija'' i crvenih tepiha.....''bombardirajte'' nas svaki dan...svaki dan....svaki dan...u kakvom je stanju HR Ekonomija...kolike su place za vecinu pucanstva...i neracunajte prosijek 10% bogatih da podigne prosijek....o tome triba pisad dan za dan...dan za dan....a za celebritije na zadnjoj stranici objavite rezultat...ko sta nosi...i kako izgleda....i to samo kratko...sta se stalno skrece sa bitni tema i daju nebitni izvjestaji koji nimalo nemogu pomoci vecini HR pucanstva...

PR
prajdali100
22:51 22.03.2019.

Je li bio i Aca Stanković ? Samo on fali da uljepša fotografiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije