Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEICI POKISLI

Kaka: Nikada me nije zanimao novac, ja pripadam Milanu!

20.01.2009.
u 09:53

Nakon što je Milanov vlasnik i talijanski premijer Silvio Berlusconi zaustavio Kakin transfer u Manchester City, medijima se obratio i sam brazilski nogometaš...

- Ni na trideset sekundi nisam razmišljao o odlasku. Nikada me nije zanimao novac. Osjećam se dobro u Milanu, ovdje me ljudi vole i sretan sam što sam u ovom klubu. Odlučujući sam poslušao svoje srce – rekao je Kaka za Milanovu televiziju.

Kaka bi navodno, da je prihvatio Cityjevu ponudu tešku više od 100 milijuna eura, godišnje zarađivao oko 15 milijuna eura. U Milanu zarađuje 7,8 milijuna eura godišnje, najbolje je plaćeni klupski igrač i ističe da mu je novac sporedan u životu.

- Mnogo toga se pisalo u posljednje vrijeme, među ostalim o nekim mojim zahtjevima. Ali ja želim samo potvrditi da nikada, ali baš nikada nisam uvjetovao svoj ostanak povećanjem plaće.

- Svi u klubu i gradu bili su jako dobri prema meni i želim im se ovim putem zahvaliti. Moji suigrači podržavali su me sve ovo vrijeme i znali su da ne želim otići. Ja sam veliki vjernik i Bog nam nije uvijek namijenio najlogičnije puteve. Da je klub prihvatio Cityjevu ponudu, bio bih jako razočaran.

- Sada ću kod kuće s nekolicinom prijatelja proslaviti što je sve napokon gotovo i što se mogu usredotočiti na igre za Milan. Još jednom puno hvala svima koji su mi poslali poruke podrške u posljednje vrijeme – završio je brazilski razigravač.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije