Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupo i fensi

Kad se dečki darivaju: Evo čime je LeBron James iznenadio Ronaldinha

Ronaldinho
Foto: Twitter
04.03.2015.
u 09:09

– Obožavam ovaj sat! Proizveden je u ograničenoj seriji, a dobio sam ga od brata Jamesa. Hvala ti prijatelju – napisao je Brazilac

Jedan od najvećih brazilskih igrača, Ronaldinho, pohvalio se na svom Twitter profilu satom koji mu je darovala NBA zvijezda LeBron James.

– Obožavam ovaj sat! Proizveden je u ograničenoj seriji, a dobio sam ga od brata Jamesa. Hvala ti prijatelju – napisao je Brazilac.

Riječ je o luksuznom satu marke Audemars Piguet vrijednom oko 400 tisuća kuna, a koji je dizajnirao sam LeBron James. Naravno da cijela priča s Ronaldinhom služi i u marketinške svrhe, ali sumnjamo da Brazilcu to smeta.

>>Ronaldinha ne mogu natjerati da trči, ne voli to i odbija

 

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
11:09 04.03.2015.

i zube mu je poslao ?

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:37 04.03.2015.

i ja bi jedan

AL
Alberti
13:17 04.03.2015.

Kada se decki daruju, a ne darivaju...vec iz samog naslova vriste greske, sramotno da niti materinji jezik niste savladali, postovani novinaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije