Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anna je oduševila

Kad hokejašica skine opremu: Iznenadit ćete se kako izgleda Ruskinja!

Anna Prugova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
20.02.2015.
u 15:47

Na društvenim mrežama pojavile su se njezine fotografije u kupaćem kostimu, a Anna je oduševila navijače

Anna Prugova ruska je hokejašica koja brani za Torpedo. 2010. godine na ZOI u Vancouveru nastupala je sa samo 16 godina i 86 dana te postala najmlađa olimpijka.

No, proteklih dana našla se u središtu pozornosti zbog svojeg kvaliteta koje baš i nisu usko vezane uz sport. Naime, na društvenim mrežama pojavile su se njezine fotografije u kupaćem kostimu, a Anna je oduševila navijače. Već su počele kružiti priče da bi joj bilo bolje da se ostavi hokeja i krene u manekenske vode, a većina komentatora bez ikakve dvojbe je ustvrdila:

"Anna je zasigurno najljepša golmanica svijeta!"

>>Ipak ga ne uči Carla: Evo s kim igrač Chelseaja uči engleski jezik!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije