Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ključna karika'

Juventusova legenda nahvalila Mandžu: On je jednostavno nezamjenjiv

Mario Mandžukić
Antonio Balasco/IPA/PIXSELL
05.10.2018.
u 14:45

Iako je Juve doveo Ronalda kako bi napokon osvojio Ligu prvaka, Iaquinta je mišljenja da Ronaldo nije nimalo važniji od Mandže.

Mario Mandžukić jedan je od miljenika navijača Juventusa na kojeg gledaju kao na pravog ratnika. Vincenzo Iaquinta, jedna od najvećih legenda kluba,  smatra da je upravo Mandžo ključna i nezamjenjiva karika napada, a ne Cristiano Ronaldo.

- Mario odrađuje fantasičan posao i otvara prostor Ronaldu. On je ključan: pomaže u fazi obrane, trči kao četvorica igrača, a sada i redovito zabija. On je nezamjenjiv i zbog njega Allegri može koristiti različite sustave. Samo zbog njega funkcionira napad s Dybalom i Ronaldom - kazao je bivši napadač.

Iako je Juve doveo Ronalda kako bi napokon osvojio Ligu prvaka, Iaquinta je mišljenja da Ronaldo nije nimalo važniji od Mandže.

- Juventus može osvojiti Ligu prvaka. Već su među četiri najbolje momčadi u Europi, a s Ronaldom su dobili igrača koji čini razliku u odlučujućim utakmicama. Ovo može biti njihova godina - zaključio je Vincenzo.

>> Pogledajte video: Mandžo i Ronaldo ubojiti su tandem

 

Komentara 2

OV
Ovozemaljski
16:02 05.10.2018.

Manđo legenda! Bio je 50% reprezentacije!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:46 05.10.2018.

Svi srebrni su među najboljim svjetskim igračima neki manje neki više ⚽

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije