Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI LP-A

Juventus čudesno iščupao pobjedu protiv Lyona, Real demolirao Legiju

Liga prvaka
Foto: Reuters
1/6
18.10.2016.
u 23:14

Real je u Madridu očekivano "demolirao" poljsku Legiju s 5-1, a zanimljivo je da se u strijelce nije upisao Cristiano Ronaldo. Mateo Kovačić je ušao u igru u 80. minuti.

U susretima 3. kola Lige prvaka u utorak pobjede su ubilježili Real, Borussia (D), Juventus i Leicester

U skupini E Bayer i Tottenham su u Leverkusenu odigrali bez golova 0-0, a hrvatski reprezentazivac Tin Jedvaj ušao je u igru za domaći sastav u 74. minuti. U drugoj utakmici u Moskvi CSKA i Monaco su remizirali, a vrata francuske momčadi je čuvao Danijel Subašić.

U skupini F Real je u Madridu očekivano "demolirao" poljsku Legiju s 5-1, a zanimljivo je da se u strijelce nije upisao Cristiano Ronaldo. Mateo Kovačić je ušao u igru u 80. minuti. U drugoj utakmici Borussia Dortmund je slavila kod Sportinga u Lisabonu s 2-1 pogocima Aubameyanga i Weigla, dok je za domaće smanjio Cesar. 

U skupini G Leicester je nastavio s pobjedama, pogotkom Mahreza kod kuće se slavili protiv danskog Kopenhagena. Engleski prvak vodi u skupini s maksimalnih 9 bodova. Veliki posao je napravio Porto koji je kod Club Bruggea gubio s 0-1 do 69. minute, a do pobjede je došao iz kaznenog udarca u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Juventus je čudesno izvukao pobjedu kod Lyona bez naših Marija Mandžukića i Marka Pjace. U prvom dijelu je francuski napadača Lacazette promašio penal, a u 55. minuti je isključen Juventusov igrač Lemina, dok je vratar Buffon imao nekoliko sjajnih intervencija. Talijanski prvak je ipak došao do pobjede golom Cuadrada u 76. minuti. 

SKUPINA E

Bayer – Tottenham 0-0

CSKA Moskva – Monaco 1-1 (Traore 34/Bernardo Silva 87)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

SKUPINA F

Sporting – Borussia Dortmund 1-2 (Cesar 68/Aubameyang 10, Weigl 43)

Real Madrid – Legia Varšava 5-1 (Bale 16, Jodlowiec 20ag,Asensio 37, Vazquez 68, Morata 85/Radović 22pen)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

SKUPINA G

Club Brugge – Porto 1-2 (Vossen 12/Layun 68, Andre Silva 90+2 pen)

Leicester – Kopenhagen 1-0 (Mahrez 40)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

SKUPINA H

Lyon – Juventus 0-1 (Cuadrado 76). Promašeni penal: Lacazette (Lyon, 35). CK: Lemina (Juv, 54)

Dinamo - Sevilla 0-1 (Nasri 35)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 1

Avatar ^orlando^
^orlando^
10:27 19.10.2016.

Buffon je čudo a Juve puno bolji bez Mandze mada šteta što Pjaca ne igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije