Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPINA LIGE PRVAKA

Sevilla slavila na Maksimiru, ali malo je nedostajalo da Dinamo dođe do boda!

Dinamo - Sevilla
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/20
18.10.2016.
u 22:28

Dinamo je još bez postignutog gola u skupini Lige prvaka.

Dinamo ni u trećoj utakmici u skupini Lige prvaka nije uspio doći do boda. Sevilla je na Maksimiru slavila s 1:0 i tako ostavila Dinamo bez postignutog gola u tri utakmice i gol razlici 0:8.

No, bez obzira na to, bila je to najbolja partija Dinama u skupini i malo je nedostajalo da modri večeras na kišnom Maksimiru izvuku remi.

Dinamov trener Ivajlo Petev u svom debiju u Ligi prvaka poprilično je promiješao momčad. Pivarić i Machado završili su na tribini, a na terenu je igrala momčad s prosjekom godina 23,3.

Loše je počelo za Dinamo, nakon samo 15 minuta igre Petev je zbog ozljede morao mijenjati. Umjesto Antolića je ušao Fiolić, dok je kapetansku traku preuzeo 19-godišnji Benković.

Sevilla je bolje otvorila utakmicu i u 22. minuti mogla povesti. Escudero je prošao po lijevoj strani i dao za Nasrija koji je stajao na tri metra, ali je promašio čitava vrata.

No, zato je ofenzivac Manchester Cityja koji je na posudbi u Sevilli u 37. minuti bio precizan. Mariano je proigrao Nasrija, obrana Dinama je zaspala, a on je pogodio u bliži kut Livakovića koji je očekivao loptu na drugu vratnicu.

Ne znamo što je Petev rekao igračima u poluvremenu, no modri su u nastavku bili puno bolji. Štoviše, Dinamo je bio opasniji protivnik i treba pohvaliti takav pristup. Sevilla se malo zatvorila pa su prijetili Soudani, Schildenfeld i Sosa, no ni jedan od njih nije bio precizan. Modri su tako upisali još jedan poraz, ali mogu biti puno zadovoljniji nego nakon utakmica protiv Juventusa i Lyona.

Sevilla je na kraju imala 73 posto vremena loptu u posjedu i kontrolirala utakmicu, no Dinamo je u posljednjih 20 minuta pokazao da može igrati u Ligi prvaka. Je li to bilo pravo lice modrih ili su se gosti opustili, vidjet ćemo 2. studenog kada će ova dva kluba ponovo igrati u Sevilli.

U drugoj utakmici ove skupine Juventus bez Marija Mandžukića i Marka Pjace s 1:0 slavio kod Lyona. Gol je zabio Cuadrado u 76. minuti, dok je Buffon u 35. minuti obranio jedanaesterac Lacazetteu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 30

DU
Deleted user
20:19 18.10.2016.

Koja smo mi zemlja bedaka, Dinamo igra ligu prvaka protiv trostrukog pobjednika Kupa Uefa ali to "hrvatska TV " ne prenosti. Plenković smjenjuje ministre koji su dobili najviše preferencijalni glasova i postavlja osobe koje su se proslavile pljujući po Hrvatskoj i svi mi šutimo kao da se ništa ne događa umjesto da već večeras izađemo na ulice. Jadno, ali samo smo krivi. Idem sad potražiti neki srpski kanal da gladam hrvatskog prvaka u Ligi prvaka. Imamo Hrvatsku!!!

PA
pappmisi
22:41 18.10.2016.

Svaka cast Dinamu, pola momcadi decki sa 20 godina Livakovic, Sosa, Benkovic, Knezevic, Fiolic, su odigrali izvaredno protiv jedne od najboljih momcadi Evrope, Cestitke i Petevu odlicno postavljena igra.

DU
Deleted user
07:05 19.10.2016.

Iako naslov članka ne odgovara istini Dinamu se nema šta prigovoriti jer u svakom pasu i pokretu je vidljivo da je Sevilla kvalitetnija od golmana do napadača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije