Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Petev: Ušli smo s prevelikim respektom prema Sevilli i zbog toga smo kažnjeni

Petev
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
18.10.2016.
u 23:04

- Taktički smo ispunili 95 posto planova. U prvom poluvremenu smo imali preveliki respekt prema Sevilli i primili smo gol. U nastavku smo imali prilike, ali nismo uspjeli zabiti. Poremetila nas je i ozljeda Antolića koji je jedan od najboljih igrača. Nismo odigrali loše s obzirom protiv koga smo igrali. Pokazali smo što možemo - rekao je Petev

Ivajlo Petev upisao je poraz u debiju na klupi Dinama u Ligi prvaka. Modri su u Maksimiru poraženi od Seville s 1:0, a modri trener nije bio previše nezadovoljan.

- Taktički smo ispunili 95 posto planova. U prvom poluvremenu smo imali preveliki respekt prema Sevilli i primili smo gol. U nastavku smo imali prilike, ali nismo uspjeli zabiti. Poremetila nas je i ozljeda Antolića koji je jedan od najboljih igrača. Nismo odigrali loše s obzirom protiv koga smo igrali. Pokazali smo što možemo - rekao je Petev za Arenu Sport i dodao:

- Sevilla je kvalitetna ekipa koja kažnjava svaku grešku. Šteta što zbog kiše nije bilo više navijača.

Filip Benković preuzeo je kapetansku traku nakon što je igru napustio ozlijeđeni Antolić.

- Nažalost, nismo uspjeli doći do boda, ali bacili smo se na glavu. Zadnjih 20-ak minuta osjetili smo da možemo nešto napraviti, no nismo uspjeli iskoristiti svoje prilike. Ponosan sam što sam dobio kapetansku vrpcu. Sada moramo što više raditi - rekao je Benković.

Dominik Livaković imao je nekoliko odličnih intervencija na vratima Dinama.

- Ovo je bila naša najbolja utakmica u Ligi prvaka. Imali smo i svojih prilika i šteta što ih nismo realizirali. Uoči utakmice smo se dogovorili da ćemo igrati na kontre i polukontre. U uzvratu će biti teško, ali mi smo Dinamo i trudit ćemo se.

>> Sevilla slavila na Maksimiru, ali malo je nedostajalo da Dinamo dođe do boda!

Komentara 6

Avatar toxic alien
toxic alien
00:35 19.10.2016.

Da, upravo tako, pokazivali su im previse respekta u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu, kad su shvatili da igraju protiv igraca od krvi i mesa, bili su bolji tim i steta sto nisu barem jednom zabili i ostvarili bolji rezultat. Nadam se da Dinamo nece u zimskoj stanki srljati i kupovati igrace sumnjive kvalitete za velike novce. Dinamova mladost pokazuje da se na njih moze racunati. Zasto bi ulagali u isluzene strance kad imaju more mladih talenata koji su i jeftiniji i bolji.

SE
Segesta7
08:53 19.10.2016.

Sosa je najmlađi i najsporiji lijevi bočni igrač u Europi, a Benković kriv za pogodak obzirom da toliko bahato nije trčao kada je izgubio loptu na centru terena, Nasri prošao pored njega kao da ga nema. Inače, nevjerojatno kako Dinamovi igrači kao tele gledaju samo u igrača koji ima loptu, ostali ih ne zanimaju. Uglavnom, 90% tih igrača nije za Dinamo, a kamoli za ligu prvaka.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:36 19.10.2016.

Petev: Ušli smo s prevelikim respektom kao pravi hrvati i pravi balkanci prema Sevilli i zbog toga smo nagrađeni bez kante nego sa samo jednim golom u domačem domoljubnom cekeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije