Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje!

Juriš na Otok! U 14 sati krenule prijave za ulaznice za Euro

Hrvatski navijači
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
04.12.2019.
u 13:59

Hrvatskoj je namijenjeno 14.000 ulaznica za prvu utakmicu protiv Engleske na Wembleyu (14. lipnja), dok ćemo za preostale dvije utakmice u Glasgowu (19. i 23. lipnja) dobiti po 10.000 karata

Danas je veliki dan za navijače. U 14 sati krenule su prijave za kupovinu ulaznica za Europsko nogometno prvenstvo koje se dogodine igra u 12 zemalja. 

Hrvatska će svoj put do osmine finala tražiti kroz utakmice u skupini D gdje će igrati s Engleskom, Češkom te pobjednikom kvalifikacijskog turnira na kojem sudjeluju Škotska, Izrael, Norveška i Srbija.

>> Evo kako će 'srebrni' hrvatski reprezentativci izgledati 2058. godine

Hrvatski navijači
1/25

Navijači ulaznice mogu kupiti isključivo putem Uefina portala euro2020.com/tickets.

Hrvatskoj je namijenjeno 14.000 ulaznica za prvu utakmicu protiv Engleske na Wembleyu (14. lipnja), dok ćemo za preostale dvije utakmice u Glasgowu (19. i 23. lipnja) dobiti po 10.000 karata.

Četvrtina ulaznica koje ima HNS, što bi za Glasgow značilo 2500 ulaznica, ide onima koji su preko HNS-a “stare mušterije”, odnosno, oni koji su kupovali ulaznice u zadnja tri ciklusa, kvalifikacije i Euro u Francuskoj, kvalifikacije i Svjetsko u Rusiji, te Ligu nacija.

Ostali koji nisu dio te četvrtine ulaze u ždrijeb (budući da je sigurno da će broj prijava biti znatno veći od broja ulaznica), a sve ide preko Uefe.

Prijave će trajati do 18. prosinca.

– Do kraja siječnja će svi oni koji su se prijavili biti obaviješteni o ishodu. Tko ne prođe u ždrijebu, imat će šansu ako netko ne plati – objašnjava Nikša Martinac, HNS-ov čovjek zadužen za ulaznice.

Cijene karata za London i Glasgow su jednake – prva kategorija ulaznica stoji 185 eura, druga kategorija 125, a treća i najjeftinija 50 eura. Za prijave je potrebno napraviti profil na Uefinoj stranici euro2020.com/tickets, a nositelj prijave mora biti stariji od 18 godina.

Jedna osoba može se prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe. Obavijest o ishodu prijave za ulaznice zaprimit ćete početkom veljače 2020. te će se tada morati i platiti.

Hrvatska prvu utakmicu na Euru igra 14. lipnja protiv Engleske (15 sati). Druga utakmica na prvenstvu protiv Češke igra se 19. lipnja u 18 sati u Glasgowu, a zadnji dvoboj u skupini je 23. lipnja protiv pobjednika doigravanja, također u Glasgowu (21 sat).

>> Pogledajte što su vatreni rekli nakon plasmana na Euro

Komentara 2

SM
san.martino
09:34 04.12.2019.

Evo trcem!

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
20:29 04.12.2019.

idemo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije