Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pedro potresen

Jurčić: Morales možda nije trebao vidjeti Čile

Pedro Morales
Antonio Bronić
28.03.2010.
u 00:58

- Nisam zadovoljan efikasnošću, igrači s klupe moraju golovima steći svoju afirmaciju - kazao je Jurčić nakon pobjede nad Interom.

Strepio je Krunoslav Jurčić u pripremi utakmice od Intera. Jer, Zaprešićani su trebali biti "mušterija", a trenerov strah počivao je u glavama njegovih igrača, shvate li i oni da je pobjeda upisana prije početka, eto problema.

Sve brzo riješeno

No, sve je Dinamo ipak brzo riješio, s dva je pogotka Mario Mandžukić sve brige otklonio. Mogao je zabiti još, ali i ovako je došao do mjesta prvog strijelaca HNL-a, prestigao je suigrača Pedra Moralesa.

– Ne razmišljam o tome jesam li najbolji strijelac, ali želio sam zabiti, i to još atraktivno, da bi gledatelji uživali. Jer, nogomet treba biti zabava – dobro razmišlja Mandžukić koji je pokušao zabiti i škaricama, i lobom, ali više nije išlo.

– Iako smo igrali s Dinamom, došli smo se nadigravati. A rezultat je čistih 3:1 za Dinamo. Imali smo još šansi, ali za nas sad dolaze utakmice u kojima ćemo tražiti pobjede – kazao je strateg Intera Borimir Perković.

Mladi vratar Intera, akvizicija Chelseaja, baš i nije briljirao.

Delač skromno

– Kod onog udarca Mandžukića nisam dovoljno rano vidio loptu, pucao je iz gužve, no kod gola Badelja možda sam i morao bolje reagirati – skroman je Matej Delač.

S druge strane, brza pobjeda zadovoljila je Jurčića. Ne bi ga smio zadovoljiti Pedro Morales koji očito osjeća posljedice potresa u svojoj zemlji.

– On kaže da to nema veze, ali mislim da ima posljedica. Možda sve to nije trebao vidjeti uživo. Uostalom, tamo je nešto investirao (tri stana, nap. a.) i to preko noći izgubio, sve je nestalo. K tome, osam dana bio je izvan treninga. I sad ide igrati za Čile, opet će biti vremenske razlike... – razmišlja Kruno Jurčić.

Vrsaljko i Calello, koji su izašli zbog ozljeda, ne bi trebali imati većih problema, tek su ih snašli grčevi (?!), kao da nije odavno kraj pripremama. No, u utorak će plavi na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca u prijateljskoj utakmici moći podizati fizičku pripremu, pa onda spremni otići u Rijeku i odigrati na veliku subotu susret na Kantridi i, što je još važnije, nakon nekoliko dana u Splitu uzvrat polufinala kupa s Hajdukom. O kojem navodno ovisi i sudbina Krune Jurčića.

Komentara 2

Avatar Dina
Dina
05:09 28.03.2010.

Dragi Juricicu, da ste vi prezivjeli potres od 9 stupnjeva po Richteru (5. najjaci u povijesti covjecanstva) mozda bi vam se neke stvari iskristalizirale, zanima me da li bi vam bilo svejedno gdje su vam zena i djeca ispod rusevina ili nestali u moru, moram vam napomenuti da su oni stanovi nadoknadivi, ali gubitak nasih najdrazih na zalost to nije. Ne mogu vjerovati da je netko u stanju lupiti takvu glupost. I, da nadam se nikada necete iskusiti (i ne samo vi, nego i nitko drugi) ono sto su iskusili Chileanci 27.02.

Avatar lastan
lastan
23:51 28.03.2010.

Dragi g.Junaci-daj se molim Vas dogovorite s g.Flakom i obznanite nam koga biste Vi to postavili za trenera Dinama-R.Beniteza možda ili Iliju Lončarevića.Što ste mislili i za čiji račun Vam je trebala zadnja rečenica u Vašem uratku.Vama i Flaku treba ozbiljna pomoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije