Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pedro potresen
Povratak na članak

Jurčić: Morales možda nije trebao vidjeti Čile

- Nisam zadovoljan efikasnošću, igrači s klupe moraju golovima steći svoju afirmaciju - kazao je Jurčić nakon pobjede nad Interom.

Komentari 2

Avatar Dina
Dina
05:09 28.03.2010.

Dragi Juricicu, da ste vi prezivjeli potres od 9 stupnjeva po Richteru (5. najjaci u povijesti covjecanstva) mozda bi vam se neke stvari iskristalizirale, zanima me da li bi vam bilo svejedno gdje su vam zena i djeca ispod rusevina ili nestali u moru, moram vam napomenuti da su oni stanovi nadoknadivi, ali gubitak nasih najdrazih na zalost to nije. Ne mogu vjerovati da je netko u stanju lupiti takvu glupost. I, da nadam se nikada necete iskusiti (i ne samo vi, nego i nitko drugi) ono sto su iskusili Chileanci 27.02.

VL
Avatar lastan
lastan
23:51 28.03.2010.

Dragi g.Junaci-daj se molim Vas dogovorite s g.Flakom i obznanite nam koga biste Vi to postavili za trenera Dinama-R.Beniteza možda ili Iliju Lončarevića.Što ste mislili i za čiji račun Vam je trebala zadnja rečenica u Vašem uratku.Vama i Flaku treba ozbiljna pomoć.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.