Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Juniori se u Perthu bruse za Australce s kojima otvaraju SP

Vaterpolo reprezentacija (1)
Goran Jakuš/Pixsell
29.11.2012.
u 22:23

- Iako smo očekivali ljeto, u Perhu nas je dočekalo hladno vrijeme i kiša. No, kažu da će za koji dan početi pravo ljeto

Hrvatska juniorska vaterpolska reprezentacija u Perthu (Australija) očekuje početak Svjetskog prvenstva za igrače do 18 godina.

- Iako smo očekivali ljeto, u Perhu nas je dočekalo hladno vrijeme i kiša. No, kažu da će za koji dan početi pravo ljeto s temperaturama iznad 30 stupnjeva. Smješteni smo u koledžu St. George, u studentskim sobama koje su sasvim pristojne - kaže izbornik Hrvoje Hrestak, kojemu je to, kao i većini igrača, prvi boravak u Australiji.

Prvenstvo počinje u subotu, a naši prvi suparnici bit će Australci (11.30), jamačno najjači u skupini, u kojoj su još JAR, Novi Zeland i Kolumbija.

- Naša je ambicija jasna, uvijek pucamo na najviše dosege, pa kaj bude. Dvoboj s domaćinom bit će svakako najzahtjevniji, ali mi se nadamo pobjedi i prvom mjestu u skupini koje nas izravno vodi u četvrtfinale - istaknuo je Hrestak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije