Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOĐA MOMČADI

Junak Dinama iskreno poručio: Boli me ona stvar kako smo igrali, tako da znate!

Dinamo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
28.08.2019.
u 07:56

Ne zanima me kako smo igrali, majke mi. Nekad se igralo puno bolje pa se nije prošlo. Znamo što vrijedi, nitko neće pitati kako smo igrali, neka drugi razmišljaju - zaključio je Dilaver

Emir Dilaver od prvog dana u Maksimiru kada dođe pred novinare uvijek iskreno odgovara na pitanje te nije jedan od nogometaša koji previše koristi fraze. I nakon utakmice u Norveškoj ostao je 'vjeran sebi'.

- Boli me ona stvar kako smo igrali, tako da znate. Mi smo ušli, pustite sad komentare. Dinamo je u Ligi prvaka pa nek' drugi gledaju - rekao je srčani bosanskohercegovački stoper te dodao. 

>>> Pogledajte slavlje Dinamovaca

- Ne zanima me kako smo igrali, majke mi. Nekad se igralo puno bolje pa se nije prošlo. Znamo što vrijedi, nitko neće pitati kako smo igrali, neka drugi razmišljaju - zaključio je Dilaver.

- Svi će reći da nismo odigrali dobru utakmicu, ali smo zaslužili plasman u Ligu prvaka. Oni su nas pritisnuli na startu, nakon čega smo dobro odradili drugo poluvrijeme, a Gojak u pravom trenutku zabio taj gol za 1-1 - rekao je Dilaverov suigrač Nikola Moro

>>> Pogledajte slavlje Dinamovaca

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:11 28.08.2019.

Kako bilo, mudro zbori ... da se umiralo u ljepoti od igre i nije prošlo sad bi bilo drvlje i kamenje...

MO
mosack
10:41 28.08.2019.

Norvežani u 180 minuta zabili 1 (jedan) gol sa pola metra nakon flipera u petercu!?! i to je valjda eurogol, a Dinamova akcija - ispucavanje Livakovića na Petkovića koji glavom spušta loptu Gojaku koji povuće loptu nekoliko metara između norvežana i onda topčinom ljevom nogom smjesti loptu u 90 dok ga 4 norvežana + golman gledaju i da pri tome nijedan norveški igrač nije ni dotaknuo loptu od početka akcije - nije to sreča nego su to Dinamova kvaliteta (makar i pojedinačna u ovom slučaju) i norveška NEKVALITETA, pa stoga manje kvalitetan klub i njihovi simpatizeri iz Splita ne bi trebali govoriti o sreći nego o razlici u kvaliteti, taman kolika je razlika između Lige Prvaka i Europske LIge.

Avatar petrolio
petrolio
10:31 28.08.2019.

pravi junak diama jučer je bio (od hejtera često neopravdano popljuvan) gojak, dijelom i livaković zbog obrana...jer da nije gojak zabio onu bombu, pitanje je bi li dinamo prošao jer je opasno visio...dilaver je inače odličan, jučer se utopio uu sivilo i griješio....hajrović je posebna priča i nema više nikakvog razloga da igra u prvih 11 jer ga u napadu nema nigdje, a u obrani je nezamjetan....poljak kadzior je puuuno bolje rješenje....ili atiemwen....olmo će valjda očistiti glavu od transfera jer jučer ga nije bilo nigdje i takav dinamu ne koristi ni malo....sad se vidi i kolika je greška bila prodati šunjića jer da je on bio na mjestu mora, bilo bi to sve puno puno bolje....ovakav dinamo neće bi konkurentan u LP, to su samo naše želje jer kad dođe na noge barci, liverpoolu i sličnima rasturit će nas kao kantu s ovakvom jadnom igrom...ulazak u LP isplativ je samo zbog 25 mil.EUR jer ova postava tamo neće imati puno za pokazati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije