Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europski Superkup

Jugu prilika da osvoji i peti trofej i uđe u povijest

Jug - Mladost
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
10.11.2016.
u 07:00

Šteta je samo što zbog mononukleoze neće nastupiti i Pavo Marković.

Vaterpolistima Juga pruža se prilika da uđu u povijest svjetskog vaterpola kao jedina momčad koja je u jednoj sezoni osvojila čak pet trofeja. Jugaši su hrvatski i europski prvaci, osvajači Hrvatskog kupa i Regionalne lige, a sad im se pruža prilika da osvoje i europski Superkup.

Vodstvo kluba uspjelo je u naumu da superfinale dovede u Dubrovnik (u igri su bili i Monte Carlo i Baku) pa će se Jug 14. prosinca u Gružu s talijanskom Bresciom (osvajačem Eurokupa) boriti i za taj trofej. Šteta je samo što zbog mononukleoze neće nastupiti i Pavo Marković

>> Dubrovčani uvjerljivi protiv zagrebačke Mladosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije