Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Jug upisao novu pobjedu i izbio na čelo skupine

Loren Fatović
LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
01.03.2021.
u 21:18

Jug su do pobjede predvodili Loren Fatović s dva gola, i s po jednim Javier Garcia, Marin Tomasović, Papanastasiou, Marko Žuvela i Hrvoje Benčić

Jug AO je na turniru B skupine vaterpolske lige prvaka u Ostiji u ponedjeljak pobijedio Ortigiju sa 8:6 (3:1, 2:1, 2:4, 1:0).

Jug su do pobjede predvodili Loren Fatović s dva gola, i s po jednim Javier Garcia, Marin Tomasović, Papanastasiou, Marko Žuvela i Hrvoje Benčić. Toni Popadić je obranio devet od 15 udaraca prema vratima Juga.

Kod Ortegije su po gol zabili Lorenzo Cassio, Francesco Condemi, Sebastiano di Luciano, Filippo Ferrero, Valentino Gallo i Cristiano Mirarchi.

Jug je nakon ove pobjede prvi u svojoj skupini sa 12 bodova nakon četiri utakmice, dok je drugi Pro Recco s utakmicom manje i sa devet bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije