Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentativno pojačanje

Josip Šimunić u dresu Hajduka završava karijeru?

Josip Šimunić
Sanjin Strukić/Pixsell
11.04.2011.
u 20:36

Hrvatski reprezentativac Josip Šimunić jedan je od onih, kažu informirani, koje trener Hajduka Goran Vučević vidi u snažnoj momčadi za sljedeću sezonu.

Šimunić ima još godinu dana unosnog ugovora s Hoffenheimom, u kojem nije u prvom planu. No, ne treba zanemariti želju 33-godišnjaka da karijeru zaključi u Hrvatskoj.

Možda Hajduk bude njegov izbor, a u priču bi se lako mogao uključiti i Slaven Bilić sa savjetom da bi se Šimunić u Hajduku mogao lakše približiti pravoj formi za Europsko prvenstvo 2012. godine. Sa Šimunićem još nitko nije kontaktirao, ali kaže da ideja nije nezanimljiva.

Ključne riječi

Komentara 29

VI
ViP1612
21:50 11.04.2011.

Šimunić, M. Bilić, Bartulović, Rossina......i još sposobnija uprava koja bi ih mogla dovest!!!!

MI
mirom
22:00 11.04.2011.

ako bude posao kao s Križancem onda se bojim uspjeha tog transfera

SP
Spajki
20:47 11.04.2011.

\"u priču bi se lako mogao uključiti i Slaven Bilić sa savjetom da bi se Šimunić u Hajduku mogao lakše približiti pravoj formi za Europsko prvenstvo 2012. godine.\" nek netko radje pocne pripremat klince za prvenstvo 2022. godine. kako jee krenulo, do onda nitko nece maknut slaveka, i to je prvo prventsvo na kojem bi mogli sudjelovat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije