Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatražio intervju

Josip Drmić poslao ispriku Čačiću, valjda mu Bjelica neće uzvratiti njegovim oružjem

storyeditor/2022-10-07/PXL_240822_95286820.jpg
Marko Lukunic/PIXSELL
08.10.2022.
u 12:47

'Ništa ne bih rekao protiv Čačića, jako ga cijenim' kaže švicarski napadač

Josip Drmić ljetos je doveden u Dinamo s titulom rasnog strijelca, golgetera koji se prošle godine s Livajom borio za naslov prvog topnika lige. Očekivao je, vjerujemo, da će i u Dinamu imati veću minutažu, pogotovo u važnim susretima.

Međutim, u tri utakmice Lige prvaka odigrao je svega 14 minuta, a kad se tome pridoda činjenica da je u prvenstvenim susretima s Hajdukom, Osijekom i Rijekom odigrao ukupno 78 minuta, moglo bi se očekivati da je nezadovoljan.

U tom kontekstu mnogi su njegove izjave nakon Salzburga, u kojima je ustvrdio da bi Dinamo trebao igrati ofenzivnije, protumačili kao kritiku treneru. Jasno, to je potpuno pogrešno jer Drmić je iznimno zadovoljan. Toliko zadovoljan da je, zasigurno samoinicijativno, zatražio razgovor za klupski portal da može objasniti svoje izjave.

05.10.2022., stadion Salzburg, Salzburg, Austrija - UEFA Liga prvaka, 3. kolo, skupina E, Red Bull Salzburg - GNK Dinamo. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

– Moram reći da mi je žao zbog toga kako se u javnosti protumačio moj komentar. Moja izjava nije ni u najmanjoj mjeri bila usmjerena kritiziranju rada našeg stožera ili igre naše momčadi. Ja se trudim biti profesionalac u svemu što radim, iznimno cijenim ovaj klub, trenera Čačića, stožer i svoje suigrače. Trener Čačić ima sjajne rezultate, svi smo iskreno ponosni što smo dio ove momčadi – kazao je Drmić.

Valjda mu Nenad Bjelica neće uzvratiti njegovim oružjem pa napisati: "Pinocchio HNL-a..."

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije