Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ TEŠKAŠA

Joshua i Fury dogovorili dva meča, očekuje nas spektakl

Anthony Joshua
Foto: News Syndication/PIXSELL
10.06.2020.
u 19:44

"Napravili smo veliki napredak", kazao je Joshuin promotor Hearn, dodajući kako misli da će se borbe održati na ljeto 2021. "Ali još imamo dosta posla. Tražimo datume i mjesto gdje bi se mečevi mogli održati.

Britanski boksači svjetski prvaci u teškoj kategoriji Anthony Joshua i Tyson Fury dogovorili su financijske uvjete za dva međusobna meča, objavio je u srijedu promotor Eddie Hearn.

Joshua je svjetski prvak u teškoj kategoriji po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO, dok Fury ima naslov po verziji WBC. 

Pregovori između dva boksača su počeli u svibnju, a sada su dogovoreni inicijalni uvjeti.

"Napravili smo veliki napredak", kazao je Joshuin promotor Hearn, dodajući kako misli da će se borbe održati na ljeto 2021. "Ali još imamo dosta posla. Tražimo datume i mjesto gdje bi se mečevi mogli održati.

"Treba reći da su Joshua i Fury dogovorili financijske uvjete borbe", dodao je. 

Joshua je vratio naslov prvaka po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO u borbi protiv Amerikanca Andyja Ruiza Jr. u Saudijskoj Arabiji u prosincu.

 Njegova sljedeća borba trebala je biti protiv Bugarina Kubrata Puleva 20. lipnja, ali je odgođena zbog pandemije koronavirusa.

Trenutačno 30-godišnji Joshua je prisiljen na odmor nakon ozljede koljena koju je zaradio na treningu

Što se tiče 31-godišnjeg Furyja, on ima zakazan revanš s Amerikancem Deontayem Wilderom kojem je uzeo pojas svjetskog prvaka po verziji WBC u veljači. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije