Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori

Mourinho želi Perišića prije odlaska na američku turneju

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.06.2017.
u 10:31

Manchester United je ponudio 40 milijuna eura za Perišića, ali Inter ustraje na odšteti od 50 milijuna eura, a pregovori bi se trebali nastaviti sljedećih dana

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho želi imati Ivana Perišića (28) u momčadi prije odlaska na turneju u SAD, što znači da bi transfer trebao biti završen u sljedeća tri tjedna, objavili su u četvrtak britanski mediji pozivajući se na Gazzettu dello Sport.

Manchester United je ponudio 40 milijuna eura za Perišića, ali Inter ustraje na odšteti od 50 milijuna eura, a pregovori bi se trebali nastaviti sljedećih dana.

Interu je potreban novac kako bi do 30. lipnja ispunio uvjete iz Fifinog pravilnika o "financijskom fair playu".

Manchester United će prvu utakmicu na američkoj turneji odigrati protiv LA Galaxyja 15. srpnja.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete.

Komentara 2

DU
Deleted user
15:19 22.06.2017.

Perisic sigurno nece nikad zaigrati u Manu-U,jer ovo hvalisanje otjera klubske menadzera od igraca.

DU
Deleted user
11:22 22.06.2017.

večernji se bavi prodajom igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije