Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD ROME

Jose Mourinho ignorira sina Barcelonine legende: Mora na posudbu u Nicu

UEFA Under 21 Championship - Semi Final - Netherlands v Germany
BERNADETT SZABO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.07.2021.
u 16:27

Prošle sezone bio je na posudbi u Leipzigu gdje je u 27 utakmica zabio četiri pogotka.

Romim bočni veznjak Justin Kluivert (22) otići će na jednogodišnju posudbu u francuskog prvoligaša Nicu, koja bi po završetku sezone trebala otkupiti njegov ugovor za deset milijuna eura, objavili su talijanski mediji.

Justin Kluivert, sin poznatog nizozemskog reprezentativca Patricka Kluiverta, stigao je u Romu u lipnju 2018. iz Ajaxa u transferu vrijednom skoro 19 milijuna eura i u prve dvije sezone skupio je 66 nastupa i postigao je devet golova.

No, prošle sezone bio je na posudbi u Leipzigu gdje je u 27 utakmica zabio četiri pogotka. Nakon završetka posudbe novi trener Rome José Mourinho nije ga pozvao na ljetne pripreme uoči nove sezone, pa su Roma i Nica dogovorile posudbu sa obaveznim otkupom ugovora.

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
07:01 18.07.2021.

Znači sada je Jose kriv jer ga ignorira? A prijašnji trener Rome ga nije ignorirao? Jednostavno rečeno dečko je dobar nogometaš, ali ni sjena oca i nije igrač za jake klubove. Ali bitno je Mourinha popljuvati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije